A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a Kozármisleny elleni mérkőzéshez

Vasárnap 18:00-kor a Kozármislenyt fogadjuk a Széktói Stadionban, a szezon utolsó, nagy téttel bíró hazai meccse előtt összeszedtünk minden fontos szurkolói információt és tudnivalót.

A 194/2021. (IV. 26.) Kormányrendelet alapján a védettségi igazolvány mindenképpen kell, ahogy egy fényképes okmány is, de azok sem maradnak le a mérkőzésről, akik rendelkeznek már oltással, de a kártyájuk még nem érkezett meg. Ehhez egy applikációt kell letölteni, illetve a megadott lépések szerint érvényesíteni az online védettségi igazolványt, ehhez segítséget ide kattintva, a koronavirus.gov.hu oldalon olvashatnak szurkolóink. A 18 éven aluli, védettségi igazolvánnyal még nem rendelkező gyermekek igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett léphetnek be a létesítménybe. A védettségi igazolvány mellett mindenképpen legyen drukkereinknél egy fényképes okmány (személyi, diák, jogosítvány, útlevél például), amivel igazolni tudják a védettségi igazolványon szereplő adatokat.

A belépés egységesen, mindenkinek ingyenes!

A maszkviselés nem kötelező, de ajánlott. A sportrendezvényen nézőként tartózkodó, védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, illetve a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni, viszont a jegyvásárlás és a beléptetés során igen.

Kérjük szurkolóinkat, hogy a megszokottnál érkezzenek korábban, hogy a beléptetés minél gyorsabban és gördülékenyebben haladjon.

A büfé üzemelni fog, fogyasztani a lelátón is lehet.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók