A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a paksi bajnokihoz

Csapatunk a sűrű tavaszi nyitányt Pakson zárja vasárnap 12:30-kor. A találkozó kapcsán összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat drukkereinknek.

A mérkőzésre a jegymester.hu oldalon már meg lehet vásárolni elővételben a belépőket. Elővételben teljes áron 1500 forintba kerülnek a jegyek, míg a kedvezményes belépők (diák, nyugdíjas, női) 1100 forintért vásárolhatóak meg. A helyszínen 1900, illetve 1500 forintra módosulnak az árak. A 12 évesen aluliaknak ingyenes a belépés, de regisztrációs jegyre szükség van ehhez a helyszínen. A vendégszektor és pénztár 11:30-kor nyit ki.

Személyes adatok megadása nem szükséges a jegyvásárlásnál, ugyanakkor valamilyen fényképes igazolvány (személy, útlevél, jogosítvány, diákigazolvány pl.) mindenképpen legyen drukkereinknél. A beléptetés során a rendezők jogosultak ennek ellenőrzésére adott esetben.

A vendégszektorban és pénztárban csak készpénzzel lehet vásárolni, büfé rendelkezésre áll. Parkolni 200 méterre a stadiontól lehet, ezt külön tábla is jelzi, amennyiben a stadion irányából érkeznek a városba drukkereink, jobbra találják. 

A stadion pontos címe: 7030 Paks, Fehérvári út 29.

Szurkoljunk sportszerűen idegenben is. Hajrá KTE!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók