A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a Puskás Akadémia elleni meccshez

November 8-án, kedd este 20:00-kor idei utolsó hazai mérkőzést vívja csapatunk, ellenfelünk a Puskás Akadémia lesz az OTP Bank Liga 15. fordulójában. A találkozó kapcsán összeszedtünk minden fontos tudnivalót.

Továbbra is csak az „A” lelátó kerül megnyitásra, azon belül is az N, M, L, K, illetve a G, F és E szektorok. A jegyvásárlásnál feltétlen figyeljenek arra drukkereink, hogy melyik kapu és oldal felől közelíthető meg szektoruk, ugyanis csak ennek megfelelően működnek a jegyleolvasók. A jegyeket nem kell bedugni az automatába, elég csak a vonalkóddal lehúzni a leolvasó előtt.

Elővételben a jegymester.hu oldalon online már lehet és ajánlott is vásárolni, hiszen a DVSC ellen már nem tudtuk kinyitni a pénztárakat a kezdés előtt. A személyes elővételes időpontok számát bővítettük, ennek megfelelően ezúttal hétfőn 9-11, valamint 16-18 óráig a Széktói Stadion 2-es pénztárában (uszoda parkoló) lehet beszerezni a jegyeket. Ezekben az időpontokban ajándéktárgyak vásárlására ezúttal nem lesz lehetőség, a mérkőzésen azonban természetesen igen. Minden esetben csak készpénzes formában lehet fizetni a Széktói Stadionban.

A mérkőzés napján – amennyiben nem fogy el az összes belépő elővételben – 18:30-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak, így arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint időben érkezzenek a gördülékeny beléptetés érdekében.

Jegyárak a Puskás Akadémia ellen:

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes, de regisztrációs jegyet váltani kell

A vendég szurkolókra és szektorra a hazai jegyárak és kedvezmények érvényesek. A vendég drukkerek a 3-as kapun keresztül léphetnek be a stadionba, itt található a vendég parkoló is.

A jegy- bérletinformációk kapcsán a +36 20 482 9646-es telefonszámon lehet érdeklődni a szezon során klubunknál, hétköznap 8-16 óráig. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók