A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a szegedi mérkőzéshez

Csapatunk vasárnap 17 órakor a Szeged-Csanád GA vendége lesz a Szent Gellért Fórumban. Alábbiakban összeszedtünk minden fontos tudnivalót drukkereinknek a szegedi klubhonlap tájékoztatása alapján.

Beléptetés

A mérkőzések 18 év felett kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatóak. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba, és jegyeik árát sem igényelhetik vissza. 18 év alatti szurkolók csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Ezek együttes megléte szükséges a stadionba történő bejutáshoz. Az igazolványok ellenőrzését belépés előtt a biztonsági szolgálat fogja ellenőrizni.

A szegedi stadionban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia hazai bajnoki- és kupamérkőzéseire névre szóló jegyértékesítést folytatnak. Jegyet személyi igazolvánnyal, klubkártyával (más csapat klubkártyája is elfogadott) vagy MLSZ Futballkártyával van lehetőség vásárolni személyesen. Több jegy vásárlása esetén, minden szurkoló igazolványának rendelkezésre kell állnia vásárlásnál.

Jegyvásárlás 

Online a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon, kizárólag klubkártyával lehetőség van elővételben is jegyet vásárolni.

A vendégpénztár 2 órával a kezdés előtt nyit ki meccsnapon, a Kereskedő köz felőli portánál.

A kapu mögötti lelátóra egységesen 1000 forint a belépő ára. A belépéshez szurkolói kártya vagy személyi igazolvány és védettségi igazolvány szükséges. 1 fő fizető felnőtt kíséretében 1 fő 14 év alatti ingyenes jegy váltható, de regisztrációhoz kötött. 65 év felett ingyenes a belépés, de regisztrációhoz kötött. 

Cím: Szent Gellért Fórum Stadion, Dorozsmai út 2-4., 6728 Szeged

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók