A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a Szentlőrinc elleni meccshez

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 19. fordulójában a Szentlőrinc SE vendége lesz vasárnap 13 órakor. A találkozót albérletben, Kaposváron rendezi ellenfelünk, tájékoztatásuk alapján minden információt megosztunk drukkereinkkel is.

Belépés, jegyvásárlás

A vasárnapi Szentlőrinc - Kecskeméti TE HUFBAU NBII-es bajnoki mérkőzésre jegyelővételre nincs lehetőség. A kaposvári Rákóczi Stadion hazai és vendég jegypénztárai 11:00-tól várják a szurkolókat.

Fontos tudnivaló, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány és személyi igazolvány megléte. 

A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. 

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolók érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba.

A stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló. A védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

Vendég jegyárak (a pénztárnál csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség):

- Felnőtt jegy: 1000,-

- Diák jegy: 500,- (érvényes diákigazolvány felmutatása kötelező)

- 14 éves kor alatt: ingyenes

A vendég szektorban a büfé nyitva lesz a szurkolók számára. A büfében csak készpénzes fizetésre lesz lehetőség.

A vasárnapi Szentlőrinc - Kecskeméti TE HUFBAU bajnoki mérkőzésről élő közvetítés (élő stream) nem lesz elérhető.

A Kaposvári Rákóczi Stadion pontos címe: 7400 Kaposvár, Pécsi u. 4. 

Segítség a vendégszektor megközelítéséhez: 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók