A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a Tiszakécske elleni meccshez

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában megyei derbit vív csapatunk, a Tiszakécskei LC lesz az ellenfelünk vasárnap 17 órás kezdéssel. Alábbiakban minden fontos információt összeszedtünk szurkolóinknak. Ezúttal elővételes jegyvásárlásra is lesz lehetőség.

Jegyek

A Merkantil Bank Ligában három jegykategória elérhető a Széktói Stadionban: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell fizetni a pénztárakban.

A 14 éven aluliak számára ingyenes a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

Elővétel

A Tiszakécske elleni bajnokira elővételben is lesz lehetőség jegyet vásárolni, pénteken 17-19, illetve szombaton 10-12 óráig a Széktói Stadion főépületében tudják ezt megtenni a drukkerek. A nagy érdeklődésre való tekintettel ezúttal még inkább arra buzdítjuk szurkolóinkat, éljenek ezzel a lehetőséggel, hogy a mérkőzés napján minél zökkenőmentesebben haladjon a beléptetés.

Beléptetési szabályok, stadion megközelítése

A 2021/2022-es szezonban az 1-es 2-es kapu és pénztárai üzemelnek, illetve nyitnak ki egy órával a kezdés előtt.

Arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint érkezzenek legalább 30 perccel a kezdés előtt ezúttal. A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel, éppen ezért kérjük drukkereinket, hogy a mérkőzés vége előtt ne hagyják el a létesítményt. Dohányozni a lelátón nem, csak a kijelölt dohányzó helyeken van lehetőség a stadionban. 

Fontos információ, hogy a Széktói Stadionban csak készpénzzel lehet fizetni.

Információk a vendég drukkereknek

A tiszakécskei szurkolók számára kizárólag a külön vendég szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók