A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk a zalaegerszegi szezonzáróhoz

Szombaton véget ér csapatunk számára az őszi szezon, az OTP Bank Liga 16. fordulójában a Zalaegerszegi TE vendégei leszünk 18:15-kor. A találkozó kapcsán összeszedtünk minden fontos tudnivalót drukkereinknek.

A zalaegerszegi mérkőzésre szokás szerint a jegymester.hu oldalon lehet elővételben belépőt vásárolni, és aki útnak indul, annak érdemes is élnie ezzel a lehetőséggel, hiszen még a mérkőzés napján is olcsóbban juthat hozzá, mintha a helyszínen venné meg a pénztárban. A normál belépők 1500, a kedvezményes (diák/nyugdíjas) jegyek elővételben 1200 forintba kerülnek elővételben, míg a helyszínen 2000 és 1600 forintos áron vásárolhatóak meg.

Kedvezményes jegyvásárlásra jogosult az a személy, aki érvényes diákigazolvánnyal, vagy nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezik, valamint nyugdíjas korú vásárló, aki érvényes személyigazolvánnyal rendelkezik a vásárlás alkalmával, így iratokat mindenképpen hozzanak magukkal drukkereink.

Parkolni a Stadion utcán található vendég parkolóban lehet, az Aréna keleti oldalán. A vendégszektor az Aréna keleti tribünjén elhelyezkedő, észak-keleten lévő vendégszurkolói bejáraton keresztül megközelíthető.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók