A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk az Ajka és a DVTK elleni meccsekhez

Vasárnap 19 órakor az Ajkát fogadja csapatunk a Széktói Stadionban, ennek apropóján most is összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót szurkolóink számára a meccsel kapcsolatosan, ahogy a DVTK elleni hétközi meccs esetében is, melyet augusztus 18-án (szerdán) 19 órakor rendeznek Miskolcon. 

Jegyek

A Merkantil Bank Ligában három jegykategória elérhető a Széktói Stadionban: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban.

A 14 éven aluliak számára továbbra is ingyenes marad a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

Bérletek

Még lehet szezonbérletet vásárolni, melynek teljes ára 14.000 forint, és magába foglalja az esetleges hazai MOL Magyar Kupa mérkőzéseket is. A diák és nyugdíjas bérlet ára 9.000 forint. A bérletvételnél, illetve a beléptetés során a kedvezményre jogosító diák vagy nyugdíjas igazolványt is be kell mutatni, 65 év felett a személyigazolvány is megfelel. 

Azon szurkolóink, akik már a tavalyi idényre is váltottak bérletet, 10.000 forintért vásárolhatnak újat a másodosztályra, ehhez viszont a tavalyit mindenképpen le kell adni.

Beléptetési szabályok, stadion megközelítése:

Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is az 1-es 2-es kapu és pénztárai üzemelnek majd, illetve nyitnak ki egy órával – vasárnap tehát 18 órakor – a kezdés előtt.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a sporteseményeket továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni, illetve a 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a stadionba, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz a belépésnél.

Arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint érkezzenek legalább 20 perccel a kezdés előtt. A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel, éppen ezért kérjük drukkereinket, hogy a mérkőzés vége előtt ne hagyják el a létesítményt. Dohányozni a lelátón nem, de a már kijelölt dohányzó helyeken van lehetőség a stadionban. 

Információk a vendég drukkereknek:

A vendég szurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

Információk a DVTK elleni idegenbeli meccshez

Augusztus 18-án (szerdán) 19 órakor a Diósgyőri VTK vendége lesz a KTE HUFBAU. A miskolci klub részletes tájékoztatást adott a jegyvásárlási lehetőségekről és beléptetési szabályokról, ezek itt olvashatóak. A találkozóra akár elővételben is lehet jegyet venni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A védettségi igazolvány vagy applikáció természetesen az idegenbeli meccseken is a belépés feltétele. 

A DVTK Stadionba elővételben 1000, a helyszínen 1500 forintba kerülnek a vendég belépők. A 6 éven aluliak ingyen, a 6-18 évesek 200 forintos áron válthatnak jegyet, míg a 18 év feletti diákok elővételben 700, a helyszínen 1000 forintért érvényes diákigazolvánnyal. 

A stadion címe: 3533 Miskolc, Andrássy Gyula utca 61. 

A vendégek számára a T és U szektorok vannak kijelölve, külön őrzött parkolóval. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók