A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Szurkolói információk az FTC elleni mérkőzéshez

Vasárnap 16:30-kor az FTC-t fogadja a Kecskeméti TE a Széktói Stadionban. A találkozó kapcsán összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, ezek közül kiemelendő, hogy minden belépő elfogyott, így nem lesz már jegyértékesítés sem elővételben, sem a mérkőzés napján.

A 2022/2023-as szezonban továbbra is csak az „A” lelátó kerülhetett megnyitásra, azon belül is az N, M, L, K, illetve a G, F és E szektorok. Ez egyben azt jelenti, hogy minden széket figyelembe véve, összesen 2527 néző befogadására alkalmas jelenleg a létesítmény, és minden rendelkezésre álló jegy el is fogyott.

A mérkőzés napján a pénztárakban már nem lesz jegyértékesítés, minden jegy- és bérlettulajdonost arra kérünk azonban, hogy érkezzen minél korábban a stadionhoz, hogy a jegyleolvasás és a beléptetés minél gyorsabban és gördülékenyebben haladjon. A kapukat már 15:00-kor kinyitjuk, a korai érkezéssel így a sorok kialakulása is elkerülhető.

Fontos, hogy a megfelelő kapuknál álljanak sorban drukkereink, ugyanis aki rossz kapuhoz áll be jegyével, azt nem tudják beengedni azon az oldalon. A 1-es kapuhoz (Ápoló Klub oldala) az E, F, G, H szektorok tartoznak, míg a 2-es kapuhoz (uszoda parkoló) az N, M, L, K, J szektorok. Olvassák el figyelmesen belépőjüket szurkolóink, mielőtt kaput választanak. A jegyleolvasó kapuknál az automatába nem kell bedugni a jegyeket, elég a vonalkóddal a villogó jegyleolvasó fej előtt elhúzni azt. Kollégáink emellett mobil leolvasókkal is segíteni fogják a bejutást.

A Széktói Stadion büféiben csak készpénzzel lehet fizetni. A létesítménybe esernyőt a biztonsági szabályzat értelmében továbbra sem lehet behozni, esőkabátot ajánlunk helyette szükség esetén.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók