A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Takács Krisztofer örömmel tért haza Kecskemétre

Új igazolásaink közül ezúttal Takács Krisztofert faggattuk, aki hosszú idő után hazatért tulajdonképpen, hiszen Kecskeméten kezdett el futballozni. „Taki” számára nyáron egy percig sem volt kérdés, hogy immáron felnőtt szinten is KTE mezt húzzon.

Kecskemétről indultál, majd a Vasas, az MTK és a Tiszakécske érintésével tértél most vissza. Miként alakult a pályád?

4 éves koromban kezdtem az UFC-ben, ahonnan 12 évesen kerültem át a KTE-hez. Ott rögtön az első nagypályás bajnokságban kinézett a Vasas, hívtak, el is mentem az akadémiára. 16 évesen kerültem át az MTK-hoz Agárda két évre, majd visszatértem a Vasashoz. Az NBII-ből akkor jutottunk fel, nekem viszont az egy nagyon rossz évem volt. Eleinte keveset játszottam, amikor pedig már az edző is számított volna rám megsérültem. 8 hónapot kellett kihagynom, beszakadt a térdszalagom. A feljutás után nem maradhattam, nem tudtak úgy számolni velem, nekem pedig játszani kellett, tartalék csapat viszont nem volt. Megint az MTK következett, két év az NBIII-ban, onnan igazoltam Tiszakécskére, majd most ide.

Milyen újra Kecskeméten?

Egyértelműen nagyon jó, Tiszakécske után nem is gondolkodtam másik csapatban. Úgy voltam vele, ha itt számítanak rám, akkor biztosan maradok. Párommal itt lakunk bent a városban, a szüleim is itt élnek, rengeteg barátom szintén. Eleget vándoroltam már 13 éves korom óta, nagyon fiatalon mentem el. Hosszútávon is itt képzelem el a jövőmet.

Milyen az összhang a többiekkel?

Amikor beléptem az öltözőbe, akkor egyből voltak ismerős arcok, illetve Kécskéről is többen érkeztek velem. Nem éreztem nehéznek a beilleszkedést, kedves volt velem mindenki, a csapatszellemmel nincs gond, konfliktusok sincsenek. Szeretem az itteni légkört.

Szombaton a Taksony ellen kezdjük a bajnokságot, miként várod már a meccset?

Nagyon készülünk, az első meccs minden csapat életében fontos, így nekünk is. Meg kell nyerni! A hazai pálya előnyét élvezhetjük, összeszedettnek is érzem a társaságot. Az edzőmeccsekből sokat tanultunk, az edzéseken mindent igyekszünk lepontosítani és lefixálni. Hozzánk hasonlóan egy feljutó csapatról van szó, akiket nem szabad lebecsülni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók