A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tamaskó Ádám örül első góljának, jó meccsre számít Dabason

A KTE HUFBAU hétvégén 4-0-ra nyert a Dunaharaszti MTK ellen, a találkozón első gólját szerezte jobbhátvédünk, Tamaskó Ádám. Játékosunk természetesen nagyon örül góljának, ahogy a győzelemnek is, Dabason is a három pontért száll harcba a csapattal. 

„A meccs előtt is elhangzott, hogy az ilyen ellenfelek ellen a legnehezebb, ennek megfelelően próbáltuk a lehető legjobb teljesítményt nyújtani. A heti edzésmunka nagyon jól sikerült, ez a mérkőzés végkimenetelét is meghatározat. Jól dolgoztunk, jöttek a gólok és a három pont is. Nagyon örültem a gólomnak, bár még azóta se nagyon raktam össze, hogy mi is történt ott pontosan előtte. Boldog vagyok, hogy viszonylag hamar megszereztem az első gólomat Kecskeméten, illetve annak is, hogy ezzel is meg tudtam hálálni a vezetőedző bizalmát. Erre törekszem minden héten” – tekintett vissza a hétvégére „Tama”.

A KTE HUFBAU Dabason folytatja a bajnokságot vasárnap, ahol bizony fel kell majd kötni azt a bizonyos ruhaneműt, hiszen Erős Károly együttese egy monori bravúr után várja az összecsapást. Játékosunk emellett a kupasorsolásról is szót ejtett:

„A Dabas ellen korábban egyszer léptem pályára, akkor az csapatszinten nem volt túl sikeres meccs számomra. Most egy jó találkozót várok, biztosan úgy fognak pályára lépni, hogy otthon minimum pontot, de inkább pontokat szerezzenek. Nekünk az a feladatunk, hogy ezt megakadályozzuk, három ponttal szeretnénk hazatérni, hogy zárkózzunk az előttünk állókra. A Magyar Kupában véleményem szerint egy jó erőkből álló ellenfelet kaptunk. A Lipót ellen is szeretnénk majd kiszolgálni a nézőket, a hazai pálya egy plusz löketet adhat nekünk a sorozatban. A célunk az, hogy minél tovább jussunk el a Magyar Kupában.”

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók