A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Támogatóink voltak vendégeink

Szerdán klubvezetésünk támogatóinkat hívta meg a Széktói Stadionba, ahol az eddig elért közös sikerek mellett a jövőről is sok szó esett. Természetesen az esemény jó hangulatban zajlott, közsönhetően a csapat kitűnő szereplésének is. 

A program dr. Filus Andor ügyvezető prezentációjával indult, aki bemutatta, honnan indult és hová jutott el a klub néhány év alatt, emellett a felnőtt és az utánpótlás futball szervezeti felépítésébe, működésébe is betekintést adott a támogatói körnek amellett, hogy megköszönte a segítséget. Többen a kezdetek óta segítik a klubot, többen menet közben csatlakoztak, a feljutás és az NB I-es sikerek a közös, bővülő összefogás sikere. 

Az eseményen részt vett Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, valamint jelen voltak dr. Salacz László és dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselők is. Kecskeméti Megyei Jogú Város polgármestere elmondta:

– Érdemes küzdeni, érdemes harcolni, érdemes kitartani. Ez nagyon sokat jelent. És főleg a kitartásra szeretném a hangsúlyt helyezni. Most megint 7 év eltelt, hogy felfigyeltek ránk. Idáig a Merci volt a porondon, most a foci is - fogalmazott Szemereyné Pataki Klaudia, aki hozzátette, most nem szabad a lelkesedésből alábbhagyni, hiszen maga is tapasztalja, hogy a Mercedes mellett most már a KTE szereplése a téma egyre inkább a város kapcsán, éppen ezért továbbra is a klub mögött állnak támogatóként is. 

További képek és beszámoló ITT is olvasható. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók