A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tavaszi forma: Élen a Dunaújváros, kevesen nyertek legalább háromszor

Bár a szezon második feléből 6 mérkőzés ment le, az első „tavaszi” kört már novemberben lejátszották a csapatok. Azóta lement egy felkészülés, átalakultak a keretek, így a tényleges tavaszi mérlegeket vettük górcső alá.

A KTE a középmezőnyhöz tartozik első 5 tavaszi meccsét nézve

Az élre éppen aktuális ellenfelünk, a Dunaújváros léphetett fel ezen a hétvégén, hiszen a nyitányon ugyan még csak döntetlent játszottak, azóta zsinórban négy meccset nyertek. A PASE mérlegének értékét növeli, hogy idén még nem kaptak gólt. Ebben a kategóriában amúgy kiemelkedően jól teljesítenek, 21 találkozón csak 10 alkalommal kellett kiszedniük a kapujukból a lasztit, ami természetesen magasan a legjobb mutató a a harmadosztályó mezőny összes csoportját tekintve. 

Kevés csapat tudott legalább három mérkőzést behúzni, a Szeged-Grosics, az Iváncsa és a Honvéd II. büszkélkedhet ezzel, közülük csak a kispestiek tették ezt úgy, hogy veretlenek is maradtak. A két győzelemig jutó klubok közé tartozik a KTE mellett a Paks II., a Szentlőrinc és a Rákosmente, itt a Szentlőrinc nem szenvedett még vereséget.

A Hódmezővásárhely, a PMFC, a Dabas, a Kozármisleny, a Taksony és a SZEOL is csak egyszer tudta győztesen elhagyni a pályát, a mezőny legvégén a sereghajtó Makó áll itt is, csupán egyetlen pontot szereztek tavasszal.

A tavaszi forma 5 kör után:

1. Dunaújváros 13 pont

2. Honvéd II. 11

3. Szeged-Grosics 10

4. Iváncsa 10

5. Szentlőrinc 9

6. Rákosmente 8

7. Kecskeméti TE 7

8. Paks II. 7

9. SZEOL 6

10. Kozármisleny 6

11. Szekszárd 5

12. Dabas 4

13. Taksony 4

14. PMFC 4

15. Hódmezővásárhely 3

16. Makó 1

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók