A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Terbe Botond: Mindent meg fogunk tenni a győzelemért!

Ifjú középpályásunk gyakorlatilag új igazolásnak is tekinthető, hiszen a teljes őszi szezont ki kellett hagynia sérülés miatt. Boti nem tagadja, nagyon hiányoztak neki a tétmeccsek, így izgatottan várja a vasárnapi rajtot. Azt nem ígéri, hogy minden meccset meg fognak nyerni, azt azonban igen, hogy mindig mindent meg fognak ezért tenni.

Az NBIII-ban debütálásra készülsz, hiszen nagyon hosszú kihagyás után kapcsolódhattál be a munkába a téli felkészülés során. Hogyan várod a Dabas elleni meccset?

Természetesen nagyon izgatott vagyok! Sajnos már több, mint 9 hónapja nem játszottam tétmeccset, noha labdarúgóként pont az ilyen megmérettetések miatt edzünk nap mint nap. Ennek tükrében a meccset, illetve a debütálást is nagy örömmel és boldogsággal várom.

Hogy érzed magad most, mennyire sikerült visszanyerned a régi formádat?

Szerencsére a csapattal tudtam elkezdeni az alapozást januárban, ez rengeteget segített az erőnlétem visszanyerésében. Ami a formát illeti, edzésről edzésre, meccsről meccsre javult. Úgy érzem, hogy a sérülésemet sikerült végleg magam mögött hagyni.

Milyen volt a felkészülés?

Véleményem szerint a felkészülés jól sikerült, a csapat rengeteg edzésen és felkészülési meccsen van túl. Minden játékos megkapta a meccsterhelést, illetve az érkezőknek is sikerült beilleszkednie.

A Dabas ellen kezdünk itthon, a nyitány mindig kiemelten fontos a folytatásra nézve. Mit vársz az első meccstől?

A nyitányon győzelmet várok, ez nagyon fontos lenne mindenkinek, gondolok itt a csapat mellett a szurkolókra is. Jó ellenféllel fogunk azonban találkozni, így biztosan nagyon meg kell majd küzdenünk a három pontért.

Ha már a szurkolókat is említetted, mit várhatnak tőletek tavasszal?

Mindenképpen szeretnénk a mezőny első felében végezni. Azt nem ígérhetjük, hogy minden meccset meg fogunk nyerni, de azt igen, hogy mindig mindent meg fogunk tenni azért, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók