A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tetkó sztorik: Kunsági Rolandnak egy műtét adta meg az első lökést

30. születésnapját a napokban ünneplő hálóőrünket tetoválásairól kérdezték, hiszen mindkét karján bőven van belőle. Kunsági Roland számára egy műtét adta meg az első löketet, de a fő téma a vallás és a család számára.

„Az egész egy vállműtét után kezdődött nálam. A csillagok általában szerencsét hoznak, éppen ezért esett ezekre a választásom, hogy elkerüljek egy újabb hasonló sérülést. Ezek később színesek lettek” – kezdett bele Kunsági Roland. „Ezután gondoltam egyet, úgy voltam vele, akkor már legyen az egész karom kitetoválva. Az alkaromra egy japán koi ponty került fel lótuszvirágokkal, elviekben ez is szerencsét hoz. Belülre egy gésa került.” 

„A bal karomon inkább vallásos jellegű motívumok vannak. Felül az imádkozó Mária látható, belül galambok visznek egy rózsafüzért. Nagyon sokat köszönhetek a szüleimnek, így nevük mellett a bal csuklómra 7 nyelven került fel, hogy szeretlek. A jobb felkaromon is van egy rájuk utaló idézet: Isten nem lehet ott mindenhol, ezért teremtette a szüleimet.” 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók