A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tétmeccsen először találkozhatunk az Kozármislennyel

Vasárnap egy igazi rangadó következik az NBIII. közép csoportjában, hiszen a 6. helyezett KTE a dobogón álló Kozármislenyt fogadja majd. A két klub közös múltjából nehezen lehetne kiadni egy komolyabb terjedelmű regényt, csupán egy edzőmeccsen találkoztak.

Kozármislenyben egészen a 2000-es évek elejéig alacsonyabb osztályú, megyei és járási szintű futball volt, a klub 2002-ben lépett fel először az NBIII-ba, 2007-ben pedig megnyerték a bajnokságot, így az NBII. nyugati csoportjába kerültek. A Misleny olyannyira szépen fejlődött, hogy kétszer is ezüstérmesek voltak, de 2014-ben így is búcsúztak az immáron egycsoportossá váló másodosztályból. Bár 2016-ban visszajutottak, utána azonnal ki is estek, a mögöttünk hagyott szezont a 11. helyen fejezték be az NBIII-ban. Az egyértelmű, hogy idén jóval erősebb kerettel vágtak neki a bajnokságnak, hiszen több NBI-es múltú játékossal is erősítettek, többek közt Wittrédi Dáviddal, vagy Beke Péterrel, akik a PMFC-től érkeztek. 

A múltban csupán egy kapcsolódási pontot találtunk a két csapat közt, 2013 nyarán hazai pályán játszottunk velük edzőmeccset, melyet a KFC nyert meg 2-1-re.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók