A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Több elővételes jegyvásárlás, bővülő szurkolói shop

Péntek este 20:00-kor újabb komoly erőpróba vár a Kecskeméti TE-re, Szabó István együttese a tavalyi ezüstérmes Kisvárdát fogadja a Széktói Stadionban. Most is nagy szükség lesz szurkolóink bíztatására, így több időpontban és formában is lehet elővételben jegyeket venni.

A pénteki mérkőzésre a jegymester.hu oldalon már kaphatóak a belépők, de személyesen ss be lehet szerezni a jegyeket. Csütörtökön két idősávban is várjuk szurkolóinkat, délelőtt 9-11, majd délután 16-18 óráig.

Az elővételes jegyvásárlás helyszíne ezúttal is a 2-es pénztár (uszoda parkoló) lesz, ahol ajándéktárgyakat is bele lehet szerezni a jegyvásárlással párhuzamosan. Mindkét esetben készpénzes formában lehet csak fizetni.  

Klubunk készletében ezúttal lila hazai mezek (12.000 forint) és szurkolói pólók (3.000) elérhetőek, ezeket hétköznap munkaidőben a stadionban is áruljuk. A sálak az FTC elleni hazai meccsen elfogytak, de hamarosan új készlet érkezik. Emellett különféle hímzett termékek, baseball sapka (3.000), kereknyakú (3.500) és galléros pólók (4.500) is vásárolhatóak az elővételes időpontokban és a mérkőzéseken, ehhez kapcsolódóan előrendelést is felvesz partnerünk, Peller József a pellerj65@gmail.com e-mail címen, vagy 30/582-9509 telefonszámon, aki folyamatosan bővíti terméklistáját.

Az ajándéktárgyakat a stadion mindkét oldalán be lehet szerezni a büfék mellett a mérkőzések alkalmával. A mérkőzés napján 18:30-kor nyitnak a kapuk és a pénztárak. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók