A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Többen is bemutatkozásra várnak az NB I-ben

Szombaton 17:45-kor a Vasas elleni hazai bajnokival indul el a bajnoki szezon csapatunk számára. A rajt mindig különleges, de ez most hatványozottan igaz, hiszen 15 játékosunk is debütálásra készül a legmagasabb osztályban.

Csapatkapitányunk, Vágó Levente is debütálásra készül

A feljutó csapatból a két kapus, Varga Bence és Kersák Roland, míg a mezőnyjátékosok közül Sági Milán, Grünvald Attila, Pejovics Danilo, Szalai Gábor, Vágó Levente, Tóth Barna, Rjasko Mihajlo, Szuhodovszki Soma, Katona Bálint, Bodor Zoltán, Győri Benjámin és a még utánpótláskorú Győri Ábel nem lépett pályára az NB I-ben. Nem sokkal tart előrébb Belényesi Csaba és Buna Gábor sem, akik egy-egy alkalommal kaptak már korábban lehetőséget élvonalbeli bajnokin. A montenegrói válogatott Uros Djuranovics már több országban is futballozott a legjobbak között, de a magyar bajnokságban szintén most eshet át a tűzkeresztségen.

A legidősebb újoncunk Grünvald Attila lehet az OTP Bank Ligában, aki éppen a héten ünnepli 31. születésnapját, de Vágó Levente is 29, míg Tóth Barna 27 évesen jutott el odáig, hogy gyerekkori álmát megvalósítsa.

A keret legrutinosabb tagja Banó-Szabó Bence a maga 64 találkozójával, őt Mihajlo Meszhi követi 45, majd Zeke Márió 40 mérkőzéssel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók