A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Török László látogatott meg minket

A szezon során még ellenfélként találkozott a két kecskeméti szakember a Kisvárda – KTE csaták alkalmával, most viszont már baráti és szakmai látogatást tett Szabó Istvánnál korábbi játékosunk és edzőnk.

Szabó István elmondta, kapcsolatuk régre nyúlik vissza, így kifejezetten örül, hogy idén az NB I-ben találkozhattak össze.

– Már nem vagyunk fiatalok, de idősek sem, Lacival gyerekkorunk óta ismerjük egymást, egy iskolába is jártunk annak idején. Laci szép karriert futott be játékosként, magam is sok mérkőzésén ott voltam, aztán edzőként is összeforrott a nevünk, dolgoztunk együtt, illetve edzette a fiamat is. Sok szép közös emlékünk van tehát, a szakmában persze mindig vannak természetes súrlódások, de ezeket is mindig meg tudtuk beszélni. Örültem, amikor a bajnokság során találkoztunk, Kisvárdán is megöleltük egymást. Azóta is sokat beszélgettünk a futballról, amit most személyesen is folytattunk. Laci imádja a futballt, biztos vagyok benne, hogy hamarosan új kihívás találja meg – mondta Szabó István.

Török László természetesen ezer szállal kötődik a klubhoz, örül a csapat jó szereplésének és megtiszteltetésnek vette, hogy régi kollégája és barátja betekintést engedett a napi munkába.

– Ebben az évben kétszer is találkozhattunk ellenfélként, de azóta is többször beszéltünk már szakmailag és barátilag is Pistával. Kibeszéltük természetesen azt is, hogy ki hogyan dolgozott ebben az évben, milyen különbségek voltak adott esetben a napi munka során akár Kisvárdán, akár Kecskeméten. Mostani látogatásom során betekintést engedett a szakmai programjukba, a heti felkészülésükbe, amit ezúton is köszönök, megtisztelő lehetőség volt ez számomra. Örömmel jöttem a hívására, hiszen korábban szakmai igazgatóként és vezetőedzőként közösen is dolgoztunk a KTE sikereiért, de jó volt újra találkozni a régi kollégákkal is – mondta Török László.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók