A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tóth Ákos: Két támadót még mindenképpen igazolni szeretnénk

A KTE HUFBAU-nak ugyan több távozója is volt nyáron, de a keret megerősítése is jól halad. Eddig összesen négy játékos érkezését jelentettük be hivatalosan, de további négy futballista leigazolásában gondolkodik a szakvezetés. Tóth Ákos, klubunk sportigazgatója az FTC II. elleni felkészülési találkozó után vázolta a terveket.

Hogyan halad a keret kialakítása?

Én úgy gondolom, hogy nagyon jól haladunk, hiszen Ludasi Martin, Gál Szabolcs, Constantinescu Marius és Lékai Soma megszerzését már bejelenthettük a felkészülés első hetének végéig, ez mindenképpen pozitívum. Jól állunk, ugyanis további játékosokkal született megegyezés, de vannak még posztok, ahova keressük a megfelelő játékosokat.

A megegyezésekről mit lehet előzetesen tudni?

Két futballistával a múlt hét végén megállapodtunk a közös folytatásról, a hét elején hivatalosan is bemutatjuk őket, addig neveket nem szeretnék még mondani. Az biztos, hogy mindketten azonnali erősítést jelentenek, megfelelő rutinjuk van ahhoz, hogy céljaink elérésben segítsenek minket.

Mely posztokon van még szükség erősítésre?

A még be nem mutatott játékosokkal együtt, összesen 6 érkezőnk van máris. Örülünk, hogy már szinte kész a keretünk, de továbbra is figyeljük az átigazolási piacon adódó sanszokat. Mindenképpen szükségünk lesz még két támadótípusú játékosra, akár szélsőre, akár belső ékre, minden lehetőségre nyitottak vagyunk. Itt érezzük azt, hogy tovább kell mélyíteni a keretet, ugyanis Puskás Zolira és Constantinescu Mariusra vélhetően még nem számíthatunk az első fordulóban.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók