A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tóth Barna: Az egész csapat jó teljesítménye kelleni fog

Hórihorgas csatárunk kitűnő formában van az utóbbi hetekben, hiszen 6 mérkőzésen 4 gólt szerzett a bajnokságban. Játékosunk elmondta, érzik a szerdai megyei rangadó fontosságát, ahol az egész csapat jó teljesítménye kelleni fog a sikerhez.

–Érzhető-e már a derbi hangulat az öltözőben?

–A kecskeméti kötődésűek tesznek róla, hogy mindenki átérezze ennek a meccsnek súlyát, de enélkül is tisztában van vele az egész csapat, hogy ez a találkozó a szurkolóknak is többet jelent. Ennek szellemében készülünk, de nem szabad extra terhet pakolni magunkra, hiszen szerdán is három pontot osztanak a győzelemért.

–A tabella alapján az esélyek kecskeméti sikert mutatnak, de mennyire szabad ebből kiindulni?

–Az NBII-ben minden pontért nagyon meg kell küzdeni, a rangadókra ez különösen igaz. Nem szabad csak a papírformában bízni. Azt gondolom, hogyha kihozzuk magunkból a maximumot, illetve azt a játékot tudjuk egységesen hozni, ami ránk jellemző, akkor érvényesíteni tudjuk azt, amit a tabella mutat. Ehhez viszont az egész csapat jó teljesítménye kelleni fog.

–A Dorog elleni győzelemmel jöttetek vissza a válogatott szünetről, mennyire volt ez a siker fontos az őszi hajrá elején?

–Annak tükrében volt kifejezetten fontos, hogy a szegedi mérkőzés után visszatérjen az önbizalmunk, ne bizonytalanodjuk el. Melós mérkőzés volt, főleg az első félidőben éreztem nagyon fizikálisnak a csatát. Szerencsére a második félidőben játékban is sikerült az ellenfelünk fölé nőni.

–Az utóbbi 6 mérkőzéseden 4 gólt lőttél a bajnokságban, érezhetően elkaptad a fonalat. Minek köszönhető ez?

–Egy jó csapat van mögöttem, és ha ez adott az ember mögött, akkor előbb-utóbb elindul a gólgyártás. Év elején ilyen szempontból egy kicsit türelmetlen voltam, de akkor például Lukács Dani tudta hozni a fontos gólokat, most meg nekem jön ki jobban a lépés. Ez az egész a csapatmunka érdeme ugyanakkor.

–Egyre több mém születik a neveddel a kecskeméti szurkolók körében is, akik már Neymar felé is jelezték például, hogy ide nem férne be. Követed ezeket?

–Eljutnak hozzám természetesen, nagyon jókat mosolygok, mert viccesek. Nem tulajdonítok ennél nagyobb jelentőséget ezeknek, ugyanakkor jól esik a szeretetük, ami ilyen formában is megnyilvánul. Az egész csapat érzi ezt a szeretetet, amire nagy szükségünk van ahhoz, hogy így tudjunk teljesíteni.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók