A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tóth Barna harcos Győrre számít

Támadónk ősszel a meccs hőse volt Győrben, hiszen hosszabbításban szerzett góljával sikerült 1-0-ra nyernünk. Az ETO igen kiszámíthatatlan, de jó erőkből álló ellenfél, most is minden labdáért meg kell majd küzdenünk játékosunk szerint.

– Sűrű időszakon van túl a csapat, hogyan értékelnéd?

– Alapvetően elégedettnek kellene lennünk az eredményekkel, mert a visszafogottabb február után sok pontot sikerült szereznünk. A gól nélküli döntetlenek a Szolnok és a Pécs ellen kicsit fájóak, csatár szemmel nézve pláne. Az viszont biztos, hogy a siófoki siker nagy lökést adott a csapatnak, erőt tudtunk meríteni abból, hogy a hajrában fordítottunk. Bízom benne, hogy ami ott és Budafokon elindult, onnan tudjuk most folytatni a Győr ellen, gólok formájában is.

– A Győr ellen ősszel fontos gólt lőttél a hajrában, azzal sikerült 1-0-ra nyernie a csapatnak. Nagyon szoros mérkőzés volt, hogyan emlékszel vissza rá?

– Nem játszottunk mezőnyfölényben, sőt, főleg emberhátrányba kerülve sokat kellett védekeznünk. A csapat viszont harcos és jó mentalitásban futballozott, így értük el azt, hogy ne kapjunk gólt. A küzdőszellem és a tűz jutalma lett, hogy a végén még tudtunk egy támadást vezetni, mely nagy örömömre rám jött ki, és el tudtam dönteni a meccset. Életre szóló élmény az ETO Parkban utolsó pillanatos győztes gólt lőni.

- Mondhatni, igen kiszámíthatatlan csapat a Győr, a kupában menetelnek, de a bajnokságban nehéz megtippelni, mikor mire képesek. Milyen mérkőzésre számítasz?

– Nagyon harcos és jó erőkből álló ellenfélre számítok, minden labdáért meg kell majd küzdenünk a találkozón. A küzdőszellemre nekünk sem lehet ugyanakkor panaszunk, ez sosem hiányzott a csapatból, most is mindent meg fogunk tenni, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát. Kiegyenlített párharc lesz, de most is az a célunk, hogy mi szerezzük meg a három pontot, akár úgyis, hogy megint a legvégén találunk be.  

- Kilenc mérkőzés maradt hátra a szezonból, jön a hajrá, ennek felvezetéseként megint egy hét alatt három mérkőzéssel. Mondhatni, a végelszámolás szempontjából is kiemelt jelentőséggel bírhatnak ezek a napok minden csapat számára. Hogy látod az esélyeket?

– A legfontosabb most is az, hogy csak a vasárnapi meccsre koncentráljunk. Nem a jövőbe kell tekintgetnünk, hanem az adott találkozón kell kihozni magunkból a maximumot. Akkor nagyon szépen alakulhat ez a hét, illetve a bajnokság végére a tabella is. Már egyértelműen olyan helyzetben vagyunk, hogy nagy számolgatásokba nem kell belemenni, mindig győzelemre kell játszani, aztán lesz, ami lesz.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók