A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tóth Barna nagyon várja első NB I-es gólját

Tóth Barna egyik alappilére volt az NB II.-ben feljutást elérő Kecskeméti TE-nek, és a kitűnő fizikummal megáldott csatárra az élvonalban is komoly feladatok várnak. Csatárunk már nagyon várja, hogy megszerezze első gólját.

– Nehéz időszakon vagytok túl, közelítve a bajnoki rajthoz, mennyire sikerül már frissülni?

– Még fáradtnak érzem magam, hiszen nagyon sok munkát tettünk bele ebbe a felkészülésbe, hasonlóan egyébként, mint a tavalyiba. Nagy meglepetés nem érte azokat a játékosokat, akik már tavaly is itt voltak, így engem sem. Kemény felkészülés volt ez is, fizikálisan és mentálisan is kihívásokkal tele. Ugyanakkor jó érzés volt úgy dolgozni, hogy az embernek már egy plusz motiváció lebegett a szeme előtt azzal, hogy az elsőosztályra készül. Én úgy gondolom, hogy készen is állunk, és bízom benne, hogy szép eredményeket érhetünk el.

– Két új érkezett Uros Djuranovics és Szabó Levente személyében, mennyire sikerült már megtalálnotok az összhangot?

– Úgy gondolom, hogy mindkét nyáron érkező csatárunk jó szellemben dolgozik, emellett jó futballisták is. Velük nem problémás ilyen szempontból együtt dolgozni, viszont annál jobb. Kell azonban még dolgoznunk, hogy szokjuk egymást, hiszen egyelőre a fizikális terhelésen volt a hangsúly, kevésbé volt lehetőség a finom együtt mozgásokra, illetve finomhangolás még nem teljes. Elkezdtük azonban már ezt is, és egyre inkább az látszik, hogy jól fogunk működni, meglesz az összhang. Lehet, hogy nem lesz olyan rögtön, mint „Lukival” az utolsó fordulóban, de jönni fog.

– Személy szerint mit vársz a legjobban a szezontól, illetve mivel lennél elégedett?

– Nálunk a legfontosabb mindig az, hogy a csapat eredményes legyen, ez a filozófiánk. Szeretnék ehhez gólokkal és gólpasszokkal hozzátenni persze, személy szerint az első NB I.-es gólomat nagyon várom. Utána szeretnék lépcsőről lépcsőre előre lépni majd ezen a téren is, újabb gólokkal és gólpasszokkal.

– A Vasas lesz az első ellenfél, mennyire tekintetek már előre a rajtra?

– Örülünk, hogy hazai pályán kezdhetünk, nagyon számítunk a szurkolóinkra is, hiszen nagyszerű közönség van Kecskeméten. Itt már nem kell plusz motiváció ezen a szinten, de az mégis nagyon sokat jelent a csapatnak, hogy a vezetőség mindent megtett azért, hogy a Széktói Stadionban játszhassunk ebben a szezonban is, mert így lesz ez a szezon igazi élmény mindenkinek. Nem bánom, hogy a Vasassal kezdünk, hiszen őket ismerjük talán a legjobban, az előző szezonban is két szoros meccset játszottunk. Remélem, hogy harmadik nekifutásra most le is tudjuk győzni őket majd.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók