A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tóth Barnával is szerződést hosszabbítottunk

Újabb játékossal egyezett meg a klubvezetés a feljutó csapat tagjai közül, továbbra is a KTE játékosa marad csatárunk, Tóth Barna, aki aláírta új szerződését.

Tóth Barna egy évvel ezelőtt érkezett meg Kecskemétre, és elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy csapatunk a második legtöbb gólt jegyezze a Merkantil Bank Liga előző évi kiírásában, hiszen 10 találata mellett további 13-at készített elő közel két méter magas támadónk.

– Nagyon örülök, hogy újra, immáron az NB I-ben is bizalmat szavazott nekem a klub. Ezzel egy gyerekkori álmom válhat valóra. Bízom benne, hogy ugyanúgy meglepetéscsapat lehetünk, ahogy a tavalyi szezonban, természetesen pozitív értelemben. A pihenés alatt jó volt kiélvezni az előző szezon sikereit, begyűjteni a gratulációkat, mindemellett viszont nagyon várom, hogy bemutatkozzak az élvonalban. Nem szabad azonban előre pörgetni ennyire az eseményeket, mert most egy nagyon komoly felkészülés vár ránk, nem is bánom, hogy ki tudtam magam pihenni előtte. Szeretnék stabil NB I-es játékossá válni, a csapattal bennmaradni, emellett meghálálni a klubnak azt a bizalmat, amit kaptam – mondta Tóth Barna.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók