A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tóth Dániel: Ezért az érzésért éri meg futballozni

Tóth Dániel a 78. percben lépett pályára a Siófok elleni bajnokin, majd a 86. percben győztes gólt lőtt a szintén padról beálló Grünvald Attila passzából. Támadónk elmondta, az ilyen pillanatokért éri meg ezt csinálni.

-Mit mondott Szabó István, amikor beállított?

-Addigra alapvetően már tudtam a dolgomat, a mérkőzés előtt mindenre felkészültünk, minden apró részletet átbeszéltünk. Egy dolgot kért tőlem, hogy adjak pluszt a játékhoz, mert erre van szüksége a csapatnak. Szerencsére sikerült.

-Rettentően kellemetlen ellenfél a Siófok, nem véletlen nem kaptak még ki eddig, ennek tükrében értékes igazán ez a siker. Te milyennek láttad a meccset?

-Nagyon nehéz és melós találkozó volt, itt most nem a szép futball dominált, hanem a harc és a küzdelem, szerencsére ebből mi jöttünk ki győztesen. Nagyon masszív csapat a Siófok, ezt be is bizonyították.

-A gólra és az örömre hogyan emlékszel vissza?

-Egy gyors kontrát vezettünk, Grüni ment el a bal oldalon, aztán beadta a labdát, nekem pedig sikerült gólra váltani. Leírhatatlan érzés, nem tudnám szavakba foglalni milyen ez. Egy dolog biztos, az ilyen pillanatokért érdemes ezt az egészet csinálni.

-Szerdán 18 órakor már a Budafokot fogadjuk, milyen meccsre számítasz?

-Most is egy nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, ez talán a Budafok ellenében hatványozottan igaz. Egy jól szervezett, támadó felfogásban futballozó ellenfélről van szó, biztosan a három pontért jönnek. A célunk most is az ettől függetlenül, hogy minél jobb eredményt érjünk el.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók