A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tóth Dániel: Már nagyon várjuk a bajnoki rajtot!

Tóth Dániel az őszi szezonban a csapat egyik legeredményesebb játékosa volt, akár a gólokat, akár a gólpasszokat nézzük. Támadónk jó formában van a felkészülési időszakban is, legutóbb a Tiszakécske kapuját is bevette.

Hogyan értékelnéd a Tiszakécske elleni edzőmeccset?

Abszolút nehéz mérkőzésre számítottam, hiszen két NBIII-as csoport éllovasa találkozott egymással. Nem mellesleg, ennek a párosításnak megyén belül is hatalmas presztízse van, hiába csak egy edzőmeccsről van szó. Szerintem ezúttal az billentette felénk a mérleg nyelvét, hogy csapatként föléjük tudtunk kerekedni.

Hosszú ideje tart a felkészülés, milyen állapotban érzed magad?

Valóban, egyénileg már decemberben elkezdtük a munkát, azóta se álltunk le. Úgy gondolom, hogy jól dolgozunk, fizikálisan egyre jobb állapotban van a csapat, aminek biztosan meglesz az eredménye. Személy szerint én is jó formában érzem magam, azon dolgozom, hogy ezt a bajnokságban is meg tudjam mutatni, illetve ott minél tovább kitartson.

Jön újabb két edzőmeccs, ezek hogyan szolgálhatják a további fejlődést?

Szerdán a Kiskőrössel, szombaton az Érddel találkozunk. Meccsről meccsre haladunk előre, a célunk mindig az, hogy minél jobb játékot mutassunk, ami győzelemmel is párosul.

Egy hónap sincs már a bajnoki rajtig, mennyire téma ez az öltözőben?

A hosszú alapozás közepén vagyunk, sok edzéssel és felkészülési mérkőzéssel. A többiek nevében is mondhatom, hogy már nagyon várjuk a bajnoki rajtot! Szeretnénk már újra tétmeccseket játszani, azokat megnyerni, hiszen ezek a sikerek tartják össze igazán a csapatot, a sikerrel épül a közösség is.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók