A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tóth Dániel: Mindenki az elsőt akarja megverni

Tóth Dani eltiltásából visszatérve megszerezte első tavaszi gólját a Hódmezővásárhely ellen. Nem tagadja, sokat számított a gól előtt, hogy Nagy Istvánnal már korábban is sokat játszottak együtt.

Nagyon tudatosan indultál el Nagy István beadására a HFC ellen, benne volt ebben az is, hogy korábban is csapattársak voltatok már?

Igen, sokat számított, hiszen jól ismerem Pista lábát és játékát is. Több csapatban is megfordultunk már együtt csapattársként, így Szolnokon és Békéscsabán is. Sokat játszottunk együtt mindkét klubnál.

Kellemes emlék a Majos elleni őszi meccs is?

Abszolút kellemes emlék! A legfontosabb, hogy a csapat nyert 5-0-ra, az már csak a hab a tortán, hogy sikerült mesterhármast szereznem.

Az éllovas megy majd a sereghajtóhoz, milyen ellenfélre számítasz?

Mindenképpen kellemetlen és nehéz ellenfélre számítok, a legfontosabb viszont az, hogy mi a saját játékunkra koncentráljunk. Sokat számítana, ha minél hamarabb meg tudnánk szerezni a vezetést idegenben is.

Eddig minden pontért, minden gólért nagyon meg kellett küzdenetek. Kettőzött erővel készülnek ellenetek az ellenfelek?

Nehezen kezdtük a tavaszt, de az utóbbi két meccset sikerült megnyernünk, ezt az utat szeretnénk folytatni. Igazából mindenki az elsőt akarja megverni, ezt viszont mindenkinek el kell fogadnia a csapatban, és ennek tudatában kell játszani minden egyes meccsen.

Károly Bálint továbbra is vezeti a góllövőlistát, de te is kevéssel lemaradva követed. Szokott téma lenni köztetek ez a kis különverseny?

Egyáltalán nem beszélünk erről, a nevében is mondhatom, hogy mindkettőnk célja az, hogy a csapatot segítsük, ezt minél több góllal szeretnénk megtenni. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók