A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tóth Dániel nevelőegyesülete ellen készül

A KTE HUFBAU vasárnap 17 órakor a Békéscsaba vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Ligában. Tóth Dánielnek különösen érdekes lehet ez a párosítás, hiszen közel két éve éppen mostani ellenfelünktől igazolt a KTE-hez.

-Meglepő pozícióban kaptál szerepet a Nyíregyháza ellen, jobb oldali szárnyvédőként játszottál gyakorlatilag. Hogy tetszett?

-Igazából nem új számomra ez a poszt, hiszen korábban is játszottam már ott. Ezt tudta rólam az edzői stáb, ezért is mertek ott is betenni. Ennek ellenére nagyon tetszett, élveztem a meccset.

-Nagyon közel járt a csapat a sikerhez, mi hiányzott ezúttal ahhoz, hogy az a pici plusz meglegyen a győzelemhez?

-Mindenki szorgalmasan tette a dolgát, betartotta az edzői utasításokat, ennek meg is volt az eredménye, hiszen végig domináltunk. A meccsen több helyzetet alakítottunk ki, de ezúttal az a pici szerencse hiányzott az ellenfél kapuja előtt.

-A tabella élén is állt a csapat ezzel a döntetlennel, mennyit nézegettétek a forduló után? 

- Nem nagyon néztük a tabellát, nem is nagyon szoktuk, hiszen nagyon hosszú még a bajnokság és sok meccs van hátra. Igazából mindig a következő mérkőzéssel foglalkozunk, ami jelen esetben a Békéscsaba ellen lesz vasárnap.

-Lila derbi jön Békéscsabán, ami neked kifejezetten pikáns lehet, hiszen éppen onnan igazoltál Kecskemétre. Milyen érzések kavarognak benned a meccs előtt?

- Minden meccsre ugyanúgy próbálok készülni és a legtöbbet kihozni belőle ezek után. Természetesen van bennem bizonyítási vágy is most, hiszen mégis a nevelőegyesületem ellen fogok pályára lépni.

- Ez a Békéscsaba már nem feltétlen az, mely elkezdte a szezont nyáron, milyen meccsre van kilátás?

-Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen egy jó csapathoz megyünk véleményem szerint. Most is az a legfontosabb, hogy a saját játékunkat erőltessük rá az ellenfélre, arra aztán minél jobban összpontosítsunk.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók