A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tóth Dávid érkezik Szombathelyről

Új játékos csatlakozik a KTE HUFBAU keretéhez, klubunk mindenben megállapodott a Haladástól érkező Tóth Dáviddal, aki a jobb oldalon bővítheti a variációs lehetőségeket.

A 23 esztendős jobbhátvéd Sopronban kezdett el futballozni, ahonnan még utánpótlás játékosként igazolt Győrbe. Az ETO-nál végig járta a lépőcsőfokokat, és nagyon fiatalon két mérkőzésen az élvonalban is pályára léphetett a 2014/2015-ös szezonban. A klub kizárása után az utánpótlásban és az NBIII-as csapatban szerepelt, majd hazatért Sopronba, ahol a másodosztályban rögtön 34 mérkőzésen léphetett pályára. A Haladás érintésével egy újabb évet töltött el Győrben, majd visszatért Szombathelyre, ahol 2019 óta játszott Kecskemétre igazolását megelőzően. Tóth Dávid 85 mérkőzésen 3 gólt és 4 gólpasszt jegyez a másodosztályban.

Új játékosunk izgatottan várja az új kihívásokat:

– Nagyon izgatott vagyok, hiszen ez az első napom itt Kecskeméten. Várom az új kihívást, hiszen két és fél évet töltöttem el Szombathelyen, ami soknak mondható. Váltani nem volt könnyű, mert szerettem ott lenni, de biztos vagyok benne, hogy jó helyre kerültem. Szimpatikus az a 3-5-2-es játékrendszer, amit a Kecskemét is játszik, mert ebben érzem magam a leginkább otthon a jobb oldalon. Több embertől is hallottam, hogy Kecskeméten a klub ereje a csapategységben rejlik, ennek köszönhető újoncként a harmadik hely is. Bízom benne, hogy eléri a céljait a klub, és ennek én is tevékeny részese lehetek – mondta Tóth Dávid.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók