A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Tovább nyújtottuk a kitűnő sorozatot

Nem akármilyen sorozatban van csapatunk, hiszen egy egészen elképesztő veretlenségi szériát sikerült tovább nyújtanunk a Puskás Akadémia elleni döntetlennel.

2022. február 28-án a Vasas 1-0-ra nyert a Széktói Stadionban, és az volt akkor zsinórban a negyedik tétmérkőzésen elszenvedett veresége a KTE-nek. Önmagában ez az emlék nem is lenne fontos, ám amiatt már igen, hogy azóta bajnoki mérkőzésen nem maradt alul csapatunk az NB II-ben, és most már négy fellépés óta az NB I-ben sem.

Március 6-án Siófokon léptünk még pályára, és a mérkőzés minden szempontból sorsfordító volt. A Siófok ugyan a 87. percben vezetést szerzett, de Katona Bálint duplájával a ráadásban fordítani tudtunk, és 2-1-re nyertünk. Ez a nem hétköznapi siker elindította a gárdát egy nagyon jó úton, mely során a másodosztály hátralévő 13 fordulójában nem kaptunk ki, ráadásul az utolsó 7 találkozót kivétel nélkül megnyertük.

Az NB I-ben folytattuk jó sorozatunk, hiszen egyelőre egy győzelemmel, illetve három döntetlennel gyarapítottuk veretlen meccseink sorát, így már 17-nél tartunk. Bízunk benne, hogy szombaton a ZTE ellen jön a jó folytatás is. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók