A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Továbbra is hibátlanok vagyunk a Széktóiban

A KTE HUFBAU a Majosi SE-t fogadta a bajnokság 7. fordulójában a Széktói Stadionban. Gombos Zsolt együttese már az első negyedórában villámrajtot vett, majd végig is támadta a mérkőzést.

A vezetést már a 6. percben megszereztük, amikor Lukács tekert középre ballal, beadását Károly csúsztatta a léc alá (1-0). A kecskeméti henger ezt követően sem állt meg, mert bár Steinbach kapus két elképesztő bravúrt is bemutatott, a 13. percben Puskás beadását Tóth fejelte a kapuba (2-0). Szinte a középkezdés után jött az újabb gól, ezúttal Jakab tekert középre, Tóth megint egyedül maradt, és ismét fejjel volt eredményes (3-0). A Majos elvétve sem tudott támadásokat vezetni, majd a 27. percben újabb kecskeméti gól következett, ezúttal Károly szögletére érkezett középen Tóth (4-0). A félidő végéig újabb gólokat lőhettünk volna, Kis azonban a felsőlécet találta el, míg Tóth és Vágó próbálkozásai centikkel kerülték el a kaput. A lefújás előtt Gál is betalálhatott volna, de pont a kapus kezébe bólintott.

A második félidőben sem változott a játék képe, gyakorlatilag sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. Az 57. percben Károly centikkel lőtt a bal alsó mellé, majd az 59. percben Tóth találta el a lécet. Steinbach kapus is sokat tett azért, hogy ne legyen nagyobb a különbség, a 65. percben Lukács löketét kapta ki a jobb alsóból, majd a 75. percben Puskás hasonlóan nagy ziccerét védte, a kipattanót aztán Károly vágta fölé szerencséjére. Maradt azért így is kecskeméti gól a végére, egy újabb Steinbach bravúr után Grünvald vágta be a kipattanót (5-0).

A KTE HUFBAU legközelebb szombaton 16:30-kor Szekszárdon lép pályára.

KTE HUFBAU – Majosi SE 5-0 (4-0)

NBIII. közép csoport, 7. forduló, 600 néző

KTE: Mészáros – Puskás, Gál, Kis, Grünvald – Károly, Vágó (Asztalos 46.), Ludasi – Lukács (Pantelisz 71.), Tóth (Szalai J. 62.), Jakab.

Majos: Steinbach G. - Ledneczki, Simó (Szeiler 23., Pál 46.), Kugli, Kovács E., Széles, Lizák (Vituska 60.), Kovács G., Pál A., Bognár, Nagy.

Gól: Károly (6.), Tóth (13., 15., 27.), Grünvald (90.)

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Az első félidőben teljesen rendben voltunk, a másodikra egy kicsit elfáradtunk. Ebben benne van az is, hogy nyolc nap alatt három bajnoki meccs volt, olyan nagyon nem forgattuk fel a csapatot ebben az időszakban, van, aki végig pályán volt. A ziccereket ekkor is ki tudtuk azért dolgozni, mindent egybevetve jár a gratuláció a csapatnak, hiszen mind a kilenc pontot begyűjtöttük ebben a szakaszban.

Tihanyvári László (Majosi SE): Talán a bajnokság legjobb csapatával játszottunk. A Kecskemét gyorsabb, magasabb szinten játszanak, képzettebb játékosaik is vannak. Az első húsz percben ki is végeztük magunkat a beadásoknál, de a játék képe alapján nem volt kérdés a mérkőzés végkimenetele, ha a kapusom nem így véd, akkor súlyosabb pofon is lehetett volna a vége.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók