A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Továbbra is zajlik az elővétel

Szombaton 17:45-kor a Vasast fogadja a Kecskeméti TE a Széktói Stadionban a szezon első meccsén. Az online jegyértékesítés továbbra is zajlik a jegymester.hu oldalon, de pénteken 16-19, illetve szombaton 10-12 óráig személyesen is lehet jegyet és bérletet váltani a stadionban. Továbbra is arra kérjük drukkereinket, éljenek az elővételes vásárlási lehetőséggel.

Az online megvásárolt bérleteket plasztik kártyára is becseréljük, ezt az elővételes időpontokban szintén megtehetik szurkolóink. A bérleteket áruljuk majd az első meccsen is, de csak az erre kijelölt pénztárban a 2-es kapunál.

Fontos információ, hogy a mozgáskorlátozott nézők maximum egy fő kísérővel tekinthetik meg a találkozót a számukra kijelölt helyről, mindkét személy kedvezményes belépővel. Számukra az 1-es kapu van kijelölve a belépéshez, ahol a biztonsági személyzet segít a további eligazodásban.

A jegypénztárak 16:45-kor nyitnak ki, arra kérjük ezúttal is drukkereinket, hogy érkezzenek minél korábban a gördülékeny beléptetés érdekében.

A kedvezményes jegyek és bérletek életkorhoz vannak kötve, így a 18 éven aluli, illetve a 65 év feletti nézők esetében érvényesek, emellett a 6 éven aluliak ingyen tekinthetik meg a meccseket.

Az idei szezonban a szokásosnál is jobban ajánlott bérletet váltani, ugyanis 1953 hazai néző befogadására alkalmas jelenleg a Széktói Stadion, így aki nem akar lemaradni egyetlen találkozóról sem, így tudja a legbiztosabban garantálni azt, hogy biztos be is jusson. A belépésre továbbra is az 1-es és 2-es kaput megközelítve lesz lehetőség. A bérletek a teljes bajnokság összes hazai meccsére, illetve a hazai kupameccsekre is érvényesek. 

Az online jegy- és bérletértékesítés itt zajlik.

Minden további információ itt olvasható.

A 2022/2023-as szezon jegy- és bérletárai

Jegy (normál kategóriájú mérkőzések):

Normál: 2.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.000 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes

Jegy (kiemelet kategória: FTC, Újpest, MOL Fehérvár FC, Honvéd):

Normál: 3.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 1.500 forint

Gyermekjegy (6 év alatt): Ingyenes

Bérlet (bajnoki és kupa a teljes idényre):

Normál: 25.000 forint

Kedvezményes (18 év alatt, 65 év felett): 15.000 forint

Vendég szurkolók

A vendég szurkolókra és szektorra a hazai jegyárak és kedvezmények érvényesek. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók