A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Túl nagy előnyt adtunk a Budaörsnek

A Merkantil Bank Liga 1. fordulójában a Budaörs volt a KTE HUFBAU ellenfele a Széktói Stadionban. Csapatunk sajnos nagyon rosszul kezdte a mérkőzést, a gyorsan összeszedett hátrányt már nem tudtuk ledolgozni.

Népes közönség előtt léphetett pályára csapatunk 13 év után a másodosztályban, azonban gyorsan leforrázott mindenkit a Budaörs, hiszen a 3. percben Winkler középre passzolt labdáját ugyan még elpiszkálták Balázs elől, de a hosszún érkező Vankó jobbal valahogy a bal alsóba pöckölt (0-1). A második gólra sem kellett sokat várni, ekkor Winkler szerzett labdát a kecskeméti jobb oldalon, majd középre tört, és ballal a bal felsőbe lőtt a 12. percben (0-2). Nem találtuk a játék ritmusát, míg a Budaörs gyakorlatilag folyamatos veszélyt jelentett, ha kinyíltunk. A 33. percben megint hibáztunk, elváltottuk középen az embereket, így Sajbán teljesen üresen maradt, majd jobbal a bal felsőbe bombázott 15 méterről. (0-3). A szünet előtt sikerült azért szépíteni, Lukács került lövőhelyzetbe, majd 16 méterről jobbal a bal alsóba helyezett (1-3).

A második félidőt sokkal aktívabban kezdtük, ezzel együtt az első lövés Vankóé volt, de Varga a helyén volt. Sok lehetőséget sikerült ezt követően kialakítani, érett a gól, de szerencsénk is volt, mert Winkler csak a kapufát találta el egy kontra végén az 55. percben. Sokáig úgy tűnt, gólt viszont nem sikerül szereznünk, de a 70. percben Lukács egyedül törhetett kapura, kicselezte a kapust is, majd a léc alá lőtt jobbal (2-3). Hajtottunk az utolsó sípszóig, de túl nagy előnyt adtunk a Budaörsnek az első félidőben, ami sokba került, mert az eredmény már nem változott. 

Kecskeméti TE - Budaörs 2-3 (1-3)

Kecskemét, Széktói Stadion, 800 néző. Vezette: Csonka Bence

Kecskeméti TE: Varga – Madarász (Buna, 78.), Szabó A., Rjasko, Belényesi, Hadaró (Grünvald, 84.) – Vágó (Marsa, 64.), Nagy K. (Tóth D., 84.), Katona (Szuhodovszki, 78.) – Tóth B., Lukács. Vezetőedző: Szabó István

Budaörsi SC: Tóth G. – Tóth K., Kékesi, Gyurácz, Kapronczai – Molnár, Petneházi (Zsidai, 72.), Sajbán Mi. – Vankó (Halácsi, 72.), Balázs, Winkler. Vezetőedző: Márkus Tibor

Gólszerzők: Lukács (42., 70.) ill. Vankó (3.), Winkler (12.), Sajbán (33.)

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók