A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Új edzővel vágna vissza a Kerület

A KTE HUFBAU vasárnap 17:00-kor a III. Kerületi TVE vendége lesz a Merkantil Bank Ligában. Ellenfelünk az őszi eredmény után egyértelműen szeretne visszavágni, amit már frissen kinevezett, rutinos vezetőedzővel tennének meg.

A két klubnak ez lesz a nyolcadik bajnoki összecsapása, a korábbi hetet is a másodosztályban vívták egymással a múltban. 1995-2000-ig egy szezon megszakítva – amikor a Kerület feljutott az NBI-be – folyamatosan találkoztak a felek, hogy aztán több mint 20 év elteltével kerüljenek ismét egy bajnokságba ebben a szezonban.

Tavaly ősszel 2-0-ra meg tudtuk verni őket a Széktói Stadionban, ami történelmi tett volt, ugyanis az előző hat összecsapásból négyet a Kerület nyert meg kettő döntetlen mellett. Idegeben már a pontszerzés is új fejezet lenne, ugyanis eddig mindhárom alkalommal kikaptunk Óbudán a múltban.

Ellenfelünk a kiesés ellen küzd, és a klubvezetés a héten úgy döntött, edzőváltással adhat ehhez új lendületet. Kemenes Szabolcs távozott, helyét a korábbi szövetségi kapitány, vezetőedzőként kétszeres magyar bajnok Pintér Attila vette át, aki utoljára az NBI-ben Mezőkövesden dolgozott nem is olyan régen.  

Az őszi mérkőzés összefoglalója: 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók