A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Újabb bajnokesélyes ellen bizonyíthatunk

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 6. fordulójában a Vasas FC vendége lesz vasárnap 19 órakor. A fővárosiak egyértelműen a bajnoki címre hajtanak, ennek megfelelően ismét egy nagyon kemény csata vár majd ránk.

A Vasas a tavalyi évben bronzrémes lett a bajnokságban, így lecsúszott a feljutást érő pozíciókról, idén azonban természetesen az a cél, hogy ez már ne történhessen meg. Kuttor Attila együttese tele van válogatott múlttal rendelkező, kitűnő labdarúgókkal, így a papírforma alapján esélyesként várhatják a csatát.

Szabó Istvánnak sem kell féltenie azonban játékosait, hiszen a két csapat eddig ugyanannyi pontot gyűjtött, ráadásul Diósgyőrben egyszer már meglepetést tudtunk okozni. A keret minden tagja egészséges a hosszabb ideje hiányzókon kívül, így normál ütemben készült csapatunk a válogatott szünet előtti utolsó bajnokira.

Kuttor Attila, a Vasas vezetőedzője: -Frissen feljutott ellenfelet fogadunk vasárnap, ráadásul a Kecskemét egészen jól is rajtolt, azonban mi mindig csak saját magunkkal kell foglalkozzunk. Mindig a következő lépésre koncentrálunk, legyen az edzés vagy bajnoki találkozó. Az eddigiekhez hasonló teljesítményt várok, eredménnyel párosulva. Hazai pályán játszunk, eddig minden meccsünk győzelemmel zárult az Illovszky-stadionban, ezúttal is ez a tervünk. (forrás: Vasas FC)

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: -A szokásos mederben haladt a munka, mindenki rendben van szerencsére. Az biztos, hogy egy ilyen mérkőzés egészen más felkészülést igényel, hiszen egy nagyon erős csapat otthonába látogatunk, ugyanígy volt ez legutóbb Diósgyőrben is. Nekik is az a céljuk, hogy újra az élvonalban szerepeljenek. Nem mi vagyunk a papírforma alapján az esélyesek, de nem feltartott kézzel fogunk természetesen pályára lépni. Hosszan lehetne sorolni a válogatottban is megforduló játékosaikat, NBII-es szinten kiemelkedő labdarúgókkal rendelkeznek, ennek megfelelően az edzőjük is kiváló stratéga. A mi esetünkben már az egy pont is sikernek számít, hiszen nem ugyanazok a céljai a két klubnak. Elégedettek lehetünk az eddigi eredményeinkkel, én a srácoknak is azt mondtam, hogy legyen, aminek lennie kell, ennek szellemében lépjünk pályára. Az biztos, hogy mindent meg fogunk tenni a jó eredményért.

A mérkőzést a Vasas saját Youtube-csatornáján élőben is közvetíti majd.

Szurkolói információk:

Az Illovszky Rudolf Stadionban a helyszíni jegyértékesítés két órával a kezdés előtt – jelen esetben 17 órakor – kezdődik meg, de a hazai és a vendég drukkerek számára is csak másfél órával a kezdés előtt nyitják meg a stadiont. A D1-D2-D3-D4 szektorok vannak kijelölve a vendég drukkerek számára, melyek a Fáy utca felől megközelíthetőek.

Lehetőség van online elővételes jegyvásárlásra a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, mellyel spórolhatnak is drukkereink. A gyermekeknek szóló kedvezményes jegyeket internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatják, abban az esetben, ha a vásárlás alkalmával legalább egy felnőttjegyet is vesznek hozzá. 

Vendégszurkolók számára – helyszíni vásárlás esetén – a jegyárak a következők:

Felnőtt: 1500Ft

Diák/nyugdíjas: 1500Ft

Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Vendégszurkolók számára – online vásárlás esetén – a jegyárak a következők:

Felnőtt: 1000Ft

Diák/nyugdíjas: 1000Ft

Gyermek (6 év alatt): ingyenes

A rendező klub minden esetben arra kéri a szurkolókat, hogy a minél gyorsabb beléptetés érdekében, részesítsék előnyben az elővételes jegyvásárlást.

Ahogy minden sporteseményre, úgy természetesen a vasárnapi mérkőzésre is kötelező jelen járványügyi szabályok szerint a védettségi igazolvány/applikáció megléte, más dokumentumot a biztonsági szolgálat nem fogad el az Illovszky Rudolf Stadionban sem.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók