A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Újabb döntetlen Rákosmentén

Féltávhoz érkezett az NBIII. közép csoportja, a 15. fordulóban a Rákosmente vendége volt a Kecskeméti TE. A találkozón bár gyorsan vezetést szereztünk, nem sikerült nyerni, ismét pontosztozkodásra került sor.

Szabó Tibornak rengeteg hiányzója volt, Terbe Botond és Balog Marcell mellett Szabó Dávid, Bagó Patrik, illetve betegség miatt kidőlő Farkas István sem állhatott rendelkezésére. Jól kezdtünk ennek ellenére, a meccs elején Nádudvari lőtt mellé, majd Vladul erőszakossága ért majdnem gólt, de centikkel mellé pörgetett. A 12. minutumban aztán már nem hibázott, egy gyönyörű csellel hozta magát helyzetbe, majd kilőtte a jobb sarkot (0-1). A kecskeméti dominancia továbbra is megmaradt, Takács lövését Ordasi tolta ki, majd Selyem lőtt fölé, közben azért egy kontránál Rozsinak nagyot kellett mentenie. A 24. percben tovább nőttek a gondjaink, Takács nem tudta folytatni a játékot, majd jó félóra elteltével egalizáltak a hazaiak, amikor egy kontra után Pendl kapott labdát a hosszú oldalon, aki nem is hibázta el helyzetét (1-1). A folytatásban megint kecskeméti lehetőségeket jegyezhettünk fel, Selyem lövését a kapu torkából vágták ki, majd Tóth lövése fölé szállt.

Fordulás után már kevésbé eseménydús 45 perc következett, főleg a küzdelem és a párharcok domináltak. A 51. percben Tóth fejelhetett egy pontrúgás után, amit Ordasi tolt fölé, majd a 67. percben Selyem ment el a jobboldalon, de lapos beadását rosszul találta el Vladul, így a védők tisztázni tudtak a kapu előterében. Ladányi Patriknak tulajdonképpen alig akadt dolga, egyetlen távoli lövést kellett fognia, de az átütőerő a mi támadásainkból is hiányoztak, ennek tükrében nem meglepő, hogy nem változott már az eredmény.

Rákosmente KSK – Kecskeméti TE 1-1 (1-1)

NBIII. közép csoport, 15. forduló

RKSK: Ordasi – Simita, Balaskó, Villányi, Vattai – Pálfalvi, Lovász, Petrezselyem, Korozmán (Fellegi 80.) – Horváth (Bányai 88.), Pendl.

KTE: Ladányi – Zámbó (Kitl 80.), Urbán, Rozsi, Zámbori – Nádudvari – Selyem, Markó, Maczelka (Szabó G. 46.), Takács (Tóth 24.) – Vladul.

Gól: Pendl (30.) ill. Vladul (12.)

Sárga lap: Lovász ill. Zámbori

Gálvölgyi István (RKSK): A Kecskemét jobban kezdett, két gyermeteg hibánkból az egyiket ki is használta. Utána a mi játékunk is feljavult, rászolgáltunk az egyenlítésre. A második félidő küzdelmes volt, véleményem szerint az eredmény igazságos.

Szabó Tibor (KTE): Nem voltunk könnyű helyzetben a mérkőzés előtt, de közelebb álltunk a győzelemhez, szerintem a hazaiak örülhetnek az egy pontnak. Sokkal több helyzetet dolgoztunk ki, mezőnyfölényünk volt, de a kapu előtti jó megoldásokat továbbra is csak keressük a tizenhatoson belül. Úgy látszik, egyelőre egy ikszre vagyunk jók szinte mindenki ellen. A srácok tették a dolgokat összességében, de a pálya állapota sem könnyítette meg a helyzetünket.

A Kecskeméti TE-nek egy tétmeccs maradt hátra az évből, a tavaszról előrehozott 16. fordulóban a Taksony vendégei leszünk. A mérkőzést november 25-én (vasárnap) 13:00-kor Dunaharasztiban rendezik. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók