A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Újabb hazai meccs, az Újpest II. érkezik

Az NBIII. közép csoportjának ötödik fordulójában az Újpest FC II. érkezik hozzánk a Széktói Stadionba. A KTE HUFBAU eddig hibátlan hazai pályán, a Honvéd II. és a Paks II. után az újpesti tartalékok ellen is a győzelem a cél.

Az Újpest II. fiataljai jól kezdték a szezont, hiszen a Taksony legyőzése után pontot szereztek a Kozármisleny ellen is. Bár a mini derbit elbukták a Fradi ellen, legutóbb a Paks 2-1-es legyőzésével gyűjtögették tovább pontjaikat. A KTE HUFBAU eddig mindkét hazai mérkőzését háromgólos különbséggel nyerte meg a Honvéd és a Paks ellen, a jó sorozatot most is folytatni szeretné csapatunk, pláne azok után, hogy szinte már megnyert meccsen maradtunk pont nélkül a Vác vendégeként. A két csapat a nyári felkészülés során már találkozott egymással, akkor 3-1-re nyerni tudtunk Újpesten.

A két vezetőedző így várja a mérkőzést:

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Találkoztunk már az Újpesttel, de ez semmit nem jelent, meg is beszéltük a srácokkal, hogy ezt el kell felejteni. Hatalmas bizonyítási vágy van mindenkiben, egész héten éreztem az edzéseken azt a tüzet, amit a Vác elleni meccs kapcsán hiányoltam. Mindenkiben maradt hiányérzet, hazai pályán szeretnék javítani. 

Mundi Viktor (Újpest FC II.): A Kecskemét elleni mérkőzésre is ugyanúgy készülünk, mint az összes többire. Tudjuk, hogy egy remek játékosokból álló, kitűnő stáb által irányított csapat lesz az ellenfelünk, az idei legnehezebb mérkőzésünkre számítunk.

Szurkolói információk:

A vasárnapi hazai meccs előtt továbbra is áruljuk az egész szezonra érvényes bérleteket a pénztárakban, ára továbbra is 6000 forint, a tavalyi bérletüket leadók 3000 forintért vásárolhatják meg. A belépők szokás szerint egységesen 500 forintba kerülnek a hazai és vendég drukkerek számára is, a 14 éven aluliaknak, illetve a 14 évnél idősebb, de Bács-Kiskun megyében érvényes igazolással rendelkező utánpótlás játékosoknak ingyenes a belépés. A vendég drukkerek számára az 1-es kapun keresztül közelíthető meg a számukra kijelölt szektor, részletek ITT.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók