A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Újabb kitűnő játék itthon, győzelem a Monor ellen

A KTE HUFBAU a bajnokság kilencedik fordulójában a Monort fogadta hazai pályán. Bár korán hátrányba kerültünk, végül magabiztos játékkal tartottuk itthon a pontokat.

A mérkőzés nem indult jól számunkra, hiszen a 7. percben elsőre ugyan még tisztáztunk a kapunk előtt, de a labda pont Annus elé pattant, aki a hálóba passzolt (0-1). A folytatásban egyre inkább ráerőltettük akaratunkat a vendégekre, a 15. percben Tóth fejesét kellett kitolnia Bozsónak, majd a 20. percben Lukács lövését vágták ki a kapu torkából. A 21. percben már nem volt ellenszere a vendégeknek, Kis csúsztatta meg Tóth bedobását, amit aztán Károly stukkolt a kapuba (1-1). Gyorsan jött a második gólunk, mert bár a Jakab kapáslövése még fölé szállt, a 29. percben jól adott be balról, középen Vágó érkezett és fejelt a bal sarokba (2-1). Jó tíz tíz percig ezt követően mezőnyben zajlott a játék, ám ekkor szép kontrát vezettünk, melynek végén Lukács maradt egyedül és kilőtte a bal alsót (3-1).

A második félidőben kevesebb helyzetet jegyezhettünk fel, ezzel együtt uraltuk a mérkőzést, egyedül Karacs szöglet utáni fejesénél kellett tisztáznunk. Sokszor nagyon hosszan és sokáig járattuk a labdát, a vendégek nem igazán jutottak hozzá, ebből kisebb sanszok is kialakultak. Mészárosnak komoly védést a 83. percben kellett csak bemutatnia Haragos lövésénél, de az utolsó szó így is a miénk lett: a hosszabbításban Grünvald beadását fejelte a kapuba Tóth, kilakatva a 4-1-es végeredményt (4-1).

KTE HUFBAU – Monor 4-1 (3-1)

NBIII. közép csoport, 9. forduló

KTE: Mészáros – Puskás, Gál, Kis, Grünvald – Vágó, Károly (Constantinescu 73.), Ludasi (Szalai G. 90.) – Lukács (Szalai J. 84.), Tóth, Jakab.

Monor: Bozsó – Kovács (Szabó 69.), Barthel, Karacs (Tóth 75.), Annus, Pintér, Hunya, Huszty, Erős, Fabio, Lettner (Haragos 66.).

Gól: Károly (21.), Vágó (29.), Lukács (39.), Tóth (93.) ill. Annus (7.)

Gombos Zsolt (KTE HUFBAU): Ezen a mérkőzésen maradéktalanul visszakaptam azt, amit megbeszéltünk, még akkor is, ha az elején kaptunk egy elkerülhető gólt. Mentálisan nagyon erősek voltunk, nem foglalkoztunk ezzel, és egy jó játékkal rúgtunk négy gólt. Folyamatosan fejlődik a csapat, éppen ezért is kell vasárnap az ESMTK ellen is felszabadultan és bátran futballoznunk, mert ezek a srácok abszolút képesek erre. Teher nélkül kell játszanunk, akkor is, ha a céljaink lelki teherrel járnak, mert képesek vagyunk bárkit legyőzni.

Erős Károly (Monor): Sajnos a gólunk után öt perc alatt lerendeztük magunkat pontrúgások után, ez a futballban benne van. Ez fájó, de pozitív, hogy szervezetten és helyenként jól játszottunk egy nagyon jó meccsen. A Kecskemét iszonyatosan erős, gyors együttes, ahogy azt a meccs előtt is mondtam, ebből az osztályból nekik kell feljutni, reményeim szerint jövőre már nem kell velük játszanunk. Fizikálisan a játékosaim állták a sarat, megemelem a kalapom a csapatom előtt. Erre lehet építeni, mert a négy kapott gól ellenére nem volt ez egy sima meccs.

A KTE HUFBAU legközelebb vasárnap 16:30-kor az EMSTK vendége lesz. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók