A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Újabb rangadó következik a Vasas ellen

A KTE HUFBAU a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a Vasas FC-t fogadja a Széktói Stadionban február 28-án (hétfőn) 20 órás kezdéssel, újabb felsőházi rangadóra készülnek tehát a lila-fehér játékosok.

A forduló előtt a Vasas második, a KTE HUFBAU negyedik helyről várja a derbit, de a többi eredmény ismeretében a kezdésre még nagyobb lehet a torlódás a dobogóért és a feljutásért csatázók között. A két csapatot csupán három pont választja el, így nagyon nem mindegy, milyen eredménnyel zárul a mérkőzés. Az utóbbi hetekben egyik csapat sem volt igazán eredményes, a KTE a DVTK (2-3) és a Csákvár (1-2) elleni vereség után várja a találkozót, míg a Vasas tavasszal csupán egyetlen mérkőzésén tudott a kapuba találni – a Csákvárt verték akkor 4-1-re – emellett háromszor 0-0-os döntetlenre végeztek. Nem szabad azonban azt gondolni, hogy le lenne továbbra is bivalyerős az angyalföldi együttes, hiszen Feczesin Róbert, Pekár László, Radó András, vagy éppen a ZTE-től megszerzett Zimonyi Dávid bármikor képes váratlant húzni a semmiből az ellenfél kapuja előtt. A két csapat tavaly 1-1-es döntetlenre végzett egymással, akkor a KTE sokig vezetett, a Vasas csak ráadásban tudta gólra váltani mezőnyfölényét.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: – Most tényleg egész hetet tudtunk végre készülni. Kutya kötelességünk, hogy saját közönségünk előtt küzdjünk az utolsó leheletünkig. Remélem a szurkolóink is a stadionban buzdítanak majd minket szép számban, mert az tud erőt adni nekünk. Mindent megteszünk a jó eredményért a Vasas ellen, de még ez sem biztos, hogy elég lesz egy ilyen erős csapat ellen. Tiszteljük az ellenfelünket, talán a legerősebb játékosállománnyal rendelkeznek az NBII-ben, tele korábbi válogatottakkal, komoly élvonalbeli rutinnal rendelkező futballistákkal, sorolni lehetne hosszan a neveket. Még az átigazolási időszak utolsó napján is az NBI-ből igazoltak csatárt. Az ellenfél iránti tisztelet ugyanakkor nem jelenti azt, hogy kifogásokat keresünk, a Honvéd és a Diósgyőr ellen is felvettük a kesztyűt. Lehet, hogy a 110 százalék is kevés lesz tőlünk a sikerhez, de nekünk az a legfontosabb, hogy visszalássuk újra azt a teljesítményt, ami egész évben jellemző volt ránk. Taktikailag elképzelhető, hogy egy kicsit másképpen kell futballoznunk egy ilyen csapat ellen, próbálunk majd olyan elemeket alkalmazni, ami a Vasas ellen elég lehet egy jó eredményhez.

Szurkolói információk

Jegyek

A Merkantil Bank Ligában három jegykategória elérhető a Széktói Stadionban: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban.

A 14 éven aluliak számára ingyenes a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

Beléptetési szabályok, stadion megközelítése

Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is az 1-es 2-es kapu és pénztárai üzemelnek majd, illetve nyitnak ki egy órával a kezdés előtt.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a sporteseményeket továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni, illetve a 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a stadionba, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz a belépésnél.

Arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint érkezzenek legalább 20 perccel a kezdés előtt. A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak fel, éppen ezért kérjük drukkereinket, hogy a mérkőzés vége előtt ne hagyják el a létesítményt. Dohányozni a lelátón nem, csak a kijelölt dohányzó helyeken van lehetőség a stadionban. 

Fontos információ, hogy a Széktói Stadionban csak készpénzzel lehet fizetni.

Információk a vendég drukkereknek

A vendég szurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók