A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Újabb rangadó vár ránk a héten, jön az Iváncsa!

A KTE HUFBAU hétvégén sikerrel kezdett meg egy nagyon nehéz bajnoki hajrát, hiszen az év utolsó mérkőzései kivétel nélkül rangadónak számítanak. A Kozármisleny 4-1-es idegenbeli legyőzése után most a veretlenségét csak a napokban elvesztő Iváncsa érkezik a Széktói Stadionba. 

Az Iváncsa KSE ebben a szezonban talán még legoptimistább szurkolóit is meglepte, hiszen 15 bajnoki mérkőzésen keresztül veretlenek maradtak Domján Attiláék, először november 8-án a Szeged otthonában kaptak ki. A Fejér megyei alakulat jó szereplése önmagában viszont nem meglepetés, hiszen két éve újoncként is harmadik helyen zártak, majd egy hetedik hely után a csonka szezont a negyedik pozícióban fejezték be.

Csapatunk az első helyről várja a vasárnapi rangadót, melyen a számok tükrében tényleg a bajnokság két legeredményesebb csapata fog találkozni, hiszen vesztett pontok tekintetétben ugyanúgy áll a két együttes, de a vendégeknek van egy elhalasztott mérkőzése is.

Sajnos a járványhelyzetben érvényben lévő szabályozások miatt szurkolók nélkül, zártkapus találkozón fogadjuk az Iváncsát, de a kialakult helyzetben most a hazai mérkőzésről is lesz élőképes közvetítés a Kesport TV-n. 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók