A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Újabb rangadó vár ránk Debrecenben

A Kecskeméti TE szombaton 15:45-kor a Debreceni VSC vendége lesz az OTP Bank Liga 24. fordulójában. Újabb rangadó következik idegenben, hiszen a forduló előtt mindkét csapat dobogós helyen áll.

A Debrecen kifejezetten jó szezont fut, amióta Srdjan Blagojevic vette át a csapat irányítását. A Loki utóbbi hét meccséből csak egyet, a Ferencváros ellenit vesztette el, de legutóbb például Kisvárdán nyert 1-0-ra, ezzel fellépett a dobogó harmadik fokára. Dorian Babunszki személyében egy igazi gólvágója is van a hazaiaknak, aki már 10 gólnál tart, de mellette is igen rutinos játékosok alkotják a keretet.

Szabó Istvánnak két eltiltás nehezíti a dolgát, ugyanis Zeke Márió és Tóth Barna sem játszhat sárga lapok miatt. Jó formában van azonban csapata, hiszen kilenc mérkőzés óta nem talált legyőzőre, ugyanakkor Debrecen klasszikusan nem a KTE terepe, még sosem sikerült idegenben nyerni eddig a cívis városban. Az idei szezonban kiegyenlített a felek mérlege, az első meccsen 1-1 lett a végeredmény Debrecenben, majd a Széktói Stadionban 2-2-re végeztek a felek.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Az tény, hogy az eltiltások miatt nem tudunk azzal a tizenegy játékossal kezdeni, mint legutóbb. Sokszor elmondtam már a szezon során, hogy minden csapatnak vannak visszatérő problémái eltiltások, sérülések, betegségek miatt, így nekünk is, ez benne van a profi futballban, amit tudomásul is veszünk, nem is tehetünk mást. Megfelelő létszámú a játékoskeretünk, így most is azon dolgozunk, hogy megnehezítsük hazai pályán a Debrecen dolgát. Ellenfelünk hazai pályán különösen, de idegenben is kifejezetten jó csapat. Amióta Srdjan Blagojevic a csapat vezetőedzője, igen motivált, látványos, jó futballt játszó csapatról van szó. Sok beadás jellemzi a játékukat, rendkívül offenzívek, szinte a Pakshoz tudom hasonlítani őket ilyen szempontból. Babunszki személyében van egy gólerős befejezőjük, de a többi támadó is életveszélyes. Kulcskérdés, hogyan tudjuk őket semlegesíteni, illetve hogyan tudunk átmenni támadásba. Hazai pályán a Debrecen az esélyesebb, de szeretnénk meglepetést okozni, így pontot, pontokat elhozni.

Szurkolói információk

A debreceni klub saját jegyértékesítési rendszerrel rendelkezik, így a jegymesteren ezúttal nem, de a nagyerdeistadion.hu oldalon lehet majd online venni belépőket elővételben. Szurkolói kártyára, illetve személyes adatok megadására nincs szükség, csak regisztrálni kell ehhez az oldalon egy működő e-mail címmel.

A jegyek elővételben 1500 forintba kerülnek online a mérkőzést megelőző 2. napig, majd onnantól kezdve 2000 forintért vásárolhatóak meg. A helyszínen is lesz vendég pénztár, ott 2500 forintért lehet már megvenni a belépőt, így érdemes előre tervezni. A vendég helyek a D3 és D4-es, rózsaszín szektorokban találhatóak. A pénztár 13:45-kor nyit a mérkőzés napján.

A Nagyerdei Stadionba 6 éves kor alatt ingyenes a belépés, illetve 6-14 éves korig gyermekjegyet lehet váltani a pénztárban, mely 1000 forintba kerül.

A vendégszektor a Nagyerdei körútról közelíthető meg, és a Debreceni Hall rendezvényterén lehet majd parkolni.

Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei Park 12. – Nagyerdei Stadion

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók