A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Újra hazai pályán szállunk harcba a pontokért

A Merkantil Bank Liga 2. fordulójában ismét hazai meccs következik a KTE HUFBAU számára, vasárnap 19 órás kezdéssel a Soroksár SC lesz az ellenfél.

Az első győzelmére még mindkét együttes vár, hiszen a Soroksár Siófokon játszott 0-0-os döntetlent, míg a Budaörs 3-2-re nyerni tudott Kecskeméten. A vereség ellenére van mire építeni, hiszen főleg a második félidőben kifejezetten jól futballoztunk, így közel álltunk a háromgólos hátrány ledolgozásához is. A Soroksárnak fiatalok mellett több rutinos játékosa is van, az előző szezont a nyolcadik helyen fejezte be az együttes, így mindenképpen masszív és kellemetlen ellenfélre van kilátás. Utoljára a 2005/2006-os NBII-es szezonban találkoztak a csapatok, akkor Kecskeméten 2-2-es döntetlen lett a vége, míg Soroksáron a hazaiak nyertek 2-1-re.

Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: -Megfelelő tisztelettel és alázattal várjuk a Soroksárt, ismerem az edzőpárosuk filozófiáját, egy nagyon stabil mag adott náluk évek óta, jó játékosállománnyal rendelkeznek, melyhez az alap játékrendszer is hosszú ideje adott. Erős és stabil csapat. Mi csak előre tekintünk, szeretnénk magunknak és a szurkolóinknak is örömet szerezni. Kerestük és keressük még most is a Soroksár sebezhető pontjait, minden csapatnak van ilyen. Nagyon figyelnünk kell a kreatív és gyors játékosaikra, ilyen szempontból nekünk is tanulságos volt az első forduló. Bizakodóak vagyunk, azok is leszünk végig, szeretnénk egy olyan meccset játszani, melyen stabilabb a védekezésünk, közben viszont a támadójátékunk sem sérül emiatt. Az egyik legfontosabb most már az viszont, hogy szeretnénk pontot, vagy pontokat szerezni.

Lipcsei Péter, a Soroksár SC vezetőedzője: -Tavaly az NBIII-ban is sok mérkőzését láttuk a Kecskemétnek. Természetesen sok játékos érkezett, teljesen új csapat épül, pont ezért sem szabad félvállról vennünk őket. A célunk az, hogy elhozzuk a három pontot. Remélem, hogy meglesz ugyanaz a stabil védekezésünk, ami Siófokon is, mindig vallom, hogy próbáljuk meg nullára lehozni hátul a meccseket. Megvannak a kreatív és jó futballistáink, az utolsó passzoknak kell sikerülnie, illetve kaput kell találni. Bízom benne, hogy ez is sikerül és gólt tudunk lőni ezúttal. (Forrás: Soroksár SC Youtube)

Szurkolói információk:

Jegyek

A Merkantil Bank Ligában három jegykategória elérhető a Széktói Stadionban: felnőtt, diák és nyugdíjas. A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban.

A 14 éven aluliak számára továbbra is ingyenes marad a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

Bérletek

Még lehet szezonbérletet vásárolni, melynek teljes ára 14.000 forint, és magába foglalja az esetleges hazai MOL Magyar Kupa mérkőzéseket is. A diák és nyugdíjas bérlet ára 9.000 forint. A bérletvételnél, illetve a beléptetés során a kedvezményre jogosító diák vagy nyugdíjas igazolványt is be kell mutatni, 65 év felett a személyigazolvány is megfelel. 

Azon szurkolóink, akik már a tavalyi idényre is váltottak bérletet, 10.000 forintért vásárolhatnak újat a másodosztályra, ehhez viszont a tavalyit mindenképpen le kell adni.

Beléptetési szabályok, stadion megközelítése:

Ahogy a tavalyi évben, úgy idén is az 1-es 2-es kapu és pénztárai üzemelnek majd, illetve nyitnak ki egy órával – vasárnap tehát 18 órakor – a kezdés előtt.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jelenlegi szabályozások értelmében a sporteseményeket továbbra is csak védettségi igazolvány felmutatásával, vagy applikáción keresztüli bemutatással lehet látogatni, illetve a 18 éven aluli oltatlanok védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével léphetnek be a stadionba, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz a belépésnél.

Arra kérjük drukkereinket, lehetőség szerint érkezzenek legalább 20 perccel a kezdés előtt, hogy minél gördülékenyebben haladhasson a beléptetés.

Információk a vendég drukkereknek:

A vendég szurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A hazai és vendég jegyárak, kedvezmények, jegyvásárlási és beléptetési szabályok egységesek, a vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók