A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Ünnepeljük meg a történelmi sikert!

Mindenképpen történelmi eredményt ér el csapatunk ebben a bajnokságban, hiszen klubunk első érmét szerzi az NB I-ben, ráadásul az Európa-konferencialiga selejtezőjében is indulhatunk. Hőseinket és a sikert közösen szeretnénk megünnepelni drukkereinkkel.

Pénteken a Kisvárdát fogadjuk 18:15-kor, a mérkőzést követően pedig egy külön eseménnyel is készülünk, ahol szurkolóink játékosainkkal is találkozhatnak majd. A Kisvárda elleni mérkőzést követően a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban – remélhetőleg ezüstéremmel a nyakában – állhat színpadra a KTE teljes kerete, hogy közösen ünnepeljük meg ezt a kitűnő évet drukkereinkkel.

Az eseményen – melynek szervezése mellé Kecskeméti Megyei Jogú Város Önkormányzata teljes mellszélességgel állt oda – lesz lehetőség közös fotók készítésére, illetve a találkozásra is játékosainkkal, emellett a jó hangulat is garantált lesz az évzáráshoz. A program már a lefújás után elindul a Szabadidőközpontban, ahova várhatóan 22 óra magasságában érkezik meg csapatunk. Bejárat a régi Tó Hotel irányából lesz a rendezvényre. 

Szurkolóinkat előre is kérjük, hogy a lefújás után semmiképpen se lépjenek a pályára, hiszen a találkozó után lesz lehetőség találkozni játékosainkkal, emellett ez komoly büntetést is vonna maga után klubunkra nézve.

Töltsük meg a lelátót, majd ünnepeljük meg hőseinket! 

Jegyek korlátozott számban még kaphatóak a jegymester.hu-n, érdemes most vásárolnia annak, aki nem akar lemaradni a meccsről! 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók