A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Urbán Pál elbúcsúzik, civil életét kezdi el építeni

Bár klubunk nem tervezett már változtatni a játékoskeretén, a héten egy távozónk még is volt. Urbán Pál szerződése felbontását kérte a klubvezetéstől, korábbi csapatkapitányunk úgy döntött, hogy a futball helyett mostantól a civil pályafutására szeretné helyezni a hangsúlyt.

Paja a keret régi motorosának számított, hiszen 2015-ben az NBI-es kizárás után tért haza Kecskemétre. Tagja volt a megye I-es feljutó csapatnak, az utóbbi öt évben alig-alig hagyott ki mérkőzést az előző szezonig. A 31 esztendős védő most úgy döntött, hogy az élet más területén szeretné felépíteni magát, ami kecskeméti szerepvállalásával, a napi edzésekkel már nem összeegyeztethető. A klubvezetés elismerve érdemeit, nem gördített akadályt Pali távozása elé, aki nem vonul vissza teljesen a futballtól, a megye I-es KHTK játékosa lesz. Urbán Pál 226 tétmeccset játszott kecskeméti színekben felnőtt pályafutása során.

„Köszönettel és hálával tartozom a klubnak, hogy megértően és támogatóan álltak hozzá ehhez a döntésemhez. Köszönök mindent a csapattársaknak, az edzőimnek, a vezetőknek, a klub minden egyes dolgozójának! Nem utolsóként nektek, szurkolóknak is köszönöm, hogy végig támogattatok minket az úton! Remélem, hogy év végén együtt ünnepelhetünk! Amikor csak tehetem, a lelátóról fogok szurkolni a csapatnak. Hajrá KTE!!!” – mondta Urbán Pál, akivel hosszabb interjút is közlünk majd a jövő hét folyamán.

Paja a csapattól már elköszönt a Paks II. elleni siker után, a szurkolóktól az Újpest II. elleni hazai bajnoki előtt búcsúzik majd a Széktói Stadionban.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók