A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Utolsó idegenbeli meccsünk jön az évben

Az OTP Bank Liga 16. fordulójában a Puskás Akadémia vendége lesz csapatunk péntek este 20:00-kor. A jó erőkből álló felcsútiak ellen most is nehéz mérkőzésre van kilátás.

A Puskás Akadémia szokás szerint nagyon erős kerettel rendelkezik, Hornyák Zsolt csapata ennek megfelelően idén is versenyben van a dobogós pozíciókért. Igazán nagy skalpokat is be tudtak gyűjteni, legyőzték például idegenben a Ferencvárost, de Diósgyőrből is három ponttal térhettek haza. Legutóbb 3-1-es vereséget szenvedtek Fehérváron, melyet megelőzően viszont hét fordulón át maradtak veretlenek az NB I.-ben.

Szabó István és csapata számára kellemes emlék lehet a két együttes első idei meccse, hiszen hazai pályán 4-1-re tudtunk nyerni augusztusban, ráadásul tavasszal a Pancho Arénából is sikerült elhozni a pontokat (0-3). Ez azonban már egy más mérkőzés lesz, ráadásul most is számolnia kell majd hiányzókkal a szakmai stábnak, ami nem könnyíti meg a felkészülést.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Nagyon motivált ellenfélre számítok, mely hazai pályán mindenképpen otthon akarja tartani a három pontot, ez természetes. Nem változott a véleményem annak kapcsán sem, hogy a Puskás Akadémia olyan játékoskerettel, illetve olyan lehetőségekkel bír, melyekkel minden évben egyértelmű esélyes a dobogós helyekre. Nagyszerű játékosaik vannak, ehhez adott egy jó stáb is. Nagyon sokat kell tennünk azért is, hogy akár egy pontot is szerezzünk. Most is maximálisan bízom azonban a játékosaimban, illetve a stábomban, szeretnénk megnehezíteni a hazaiak dolgát. Erőteljes futballt játszanak, kitűnő támadókkal rendelkeznek, sok helyzetet dolgoznak ki. A székesfehérvári vereség sem téveszt meg minket, mert ott is megvoltak a lehetőségeik, de döntő helyzetekben akkor nem tudtak betalálni büntetőből sem. Azt is láttuk viszont, hogyan futballoznak rendszeresen egy Ferencváros ellen akár, így egyértelműen nehéz találkozóra számítok.

Szurkolói információk

A mérkőzésre elővételben már meg lehet vásárolni a belépőket a jegymester.hu oldalon, a hazai mérkőzések kapcsán már megismert felületen. Érdemes élni az online jegyvásárlással, így ugyanis olcsóbb a tejes árú belépő, mint a helyszínen, illetve sorban állni sem kell már érkezés után.

Sem online, sem a helyszínen nem kell klubkártyát bemutatni, illetve személyes adatokat megadni, de a kedvezményes jegyvásárlás esetén arra feljogosító igazolványt (diákigazolvány például), be kell mutatni. A hazai jegyárak és kedvezmények a vendégszektorra is érvényesek, ugyanakkor kedvezményes jegyeket csak a pénztárban lehet vásárolni elővételben és a meccsnapon is.

A vendégszektor a 3I és a 3H jelzést viseli, az 5-6-os jegypénztár ablaknál várják a kecskeméti drukkereket. A szektorhoz a 3-as bejáratnál tudnak becsekkolni a jegyekkel a drukkerek. Pénztárnyitás két órával a kezdés előtt lesz, jelen esetben 18:00-kor.

A vendég drukkerek a murvás úton tudnak parkolni, a Bicske-Csákvár-Felcsút körforgalomnál, Bicske felé hajtva tudnak behajtani hátulról autóikkal.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók