A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Utolsó idegenbeli meccsünk Újpesten lesz vasárnap

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában utolsó idegenbeli mérkőzését Újpesten vívja csapatunk. A lila derbin garantált a jó hangulat, hiszen hazai és vendég oldalon is sok néző várható.

Az Újpest Nebojsa Vignjevic irányításával stabilizálta helyét már fordulókkal korábban a középmezőnyben, így nyugodtan és jó hangulatban készülhet utolsó hazai meccsére, ez igaz akkor is, ha legutóbb Kisvárdán 2-0-ra kikaptak a fővárosi lilák. Nehézségek azért adódnak hazai oldalon, hiszen a védelemből Antzoulasz és Diaby is hiányozni fog eltiltás miatt, ezzel együtt a támadószekció Csoboth Kevin vezetésével továbbra is jó erőkből áll.

Szabó István Nikitscher Tamásra nem számíthat sárga lapok miatt, illetve Szuhodovszki Somának is ki kellett hagynia orrtörés miatt a Ferencváros elleni rangadót. A dobogó ugyan már biztos, de a csapat célja továbbra is a második hely megszerzése, így a szokásos motivációval készült egész héten a társaság. A két korábbi összecsapás kecskeméti szempontból jól sikerült, Újpesten 2-1-re nyerni tudtunk, míg hazai pályán 2-2-es döntetlen született. Mindkét eredmény tökéletes lenne most is, hiszen az garantált ezüstérmet érne.

Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője: – Már nem győzöm hálálkodni a csapat nevében, hogy ekkora érdeklődés és szeretet övez minket, hogy idegenbe is ennyien eljönnek velünk. Hihetetlen szeretet árad felénk, ezt érzik a játékosok is, persze nálunk a hangulattal egyébként sincs gond soha. Kemény játékot és stabil Újpestet várok kollégám munkásságát ismerve, főleg hazai pályán dominálni szeretnének. Ezzel együtt pontot, pontokat szeretnénk szerezni, mert célunk a második hely megszerzése. 

Szurkolói információk

Mivel a C1 szektor megtelt vendég oldalon szerdán, az Újpest kérésünkre további helyeket nyitott meg. A jegyértékesítés továbbra is a jegymester.hu oldalon zajlik, a rendező klub emellett arra kéri szurkolóinkat, hogy aki a C1-es szektorba vásárolt jegyet már, az is a C2-es szektoron keresztül lépjen majd be a stadionba, ide lehet további belépőket is venni. Amennyiben nem fogynak el a belépők online, úgy a helyszínen is lesz még lehetőség venni. Érdemes azonban továbbra is elővételben vásárolni még szombaton, ugyanis így sokkal kedvezőbb áron lehet hozzájutni a belépőkhöz, mint a helyszínen.

A kapukat 14:30-kor, a pénztárakat 16:00-kor nyitják ki, bankkártyával is lehet jegyet venni. Az elővételes jegykedvezmény a mérkőzést megelőző napig él, a mérkőzés napján már online is csak emelt áron lehet belépőt venni. A vendég szektor a IV-es kapun keresztül közelíthető meg. Külön vendég parkoló nem áll rendelkezésre, így a környékben tudnak helyet keresni drukkereink, ha autóval érkeznek.

Jegyárak:

Elővétel: 1200 forint (online) és 1500 (helyszínen)

Meccs napján (online és a helyszínen): 3000 forint

3 éves kor alatt: 5 forint

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók