A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vágó Levente az újpesti sikerre építene

Vágó Levente számára kitűnően sikerült az Újpest II. elleni meccs, hiszen először viselhette a csapatkapitányi karszalagot, amit rögtön két góllal ünnepelt meg. „Lecsó” szerint lehet építeni a múlt heti játékra a HFC ellen is.

Ellentétes félidők meccsét hozta az újpesti, legalábbis a góllövős tekintetében mindenképpen. Mi volt a fordulópont szerinted?

Én úgy éreztem, hogy az első félidőben sem voltunk annyira rosszak Újpesten, a labdabirtoklásunk megvolt, az ellenfél kapuja előtt, illetve a támadóharmadban nem voltunk elég koncentráltak és élesek. Hiányzott belőlünk a plusz, a fordulópontot szerintem az jelentette, ahogy kijöttünk a második félidőre.

A gól áttört egy gátat a csapatban?

A második félidőre lehetett érzékelni, hogy ritmust váltottunk, egyénileg mindenki nagyon feljavult. Nem mondanám, hogy feltétlen egy gát áttöréséről volt szó, hiszen a Vác ellen vezettünk is, inkább a már említett okokra vezetném vissza a góljainkat és a sikerünket. A Vác ellen a kiállításig minden rendben volt, de 10 emberrel teljesen másként kellett futballoznunk, ami nagyban befolyásolta a meccset. 11 emberrel biztos vagyok benne, hogy ott is be tudtunk volna még találni.

A csapatkapitányi karszalag finoman szólva is feldobott, hiszen rögtön két gólt rúgtál. Volt duplával záruló meccsed volt korábban?

Megtiszteltetés, de egyben nagy felelősség is a KTE csapatkapitányának lenni, hiszen nagy céljaink vannak, de természetesen örültem neki. Nem volt még kétgólos meccsem, az én posztomon annak is örülök, ha sikerül egyszer betalálni, nemhogy kétszer. Szerencsére a legjobbkor jött. Számomra mindig öröm betalálni, de annak is ugyanúgy tudok örülni, ha nem kapunk gólt.

Milyen ellenfélre számítasz a Hódmezővásárhely személyében?

Biztos vagyok benne, hogy egy szervezett és kemény ellenféllel fogunk találkozni. Nekünk azonban nem lesz más feladatunk, minthogy úgy focizzunk, ahogy azt Újpesten tettük a második félidőben. Arra már lehet alapozni, és akkor nem lesz gond, hiszen nyerni kell mindenképpen!

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók