A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vágó Levente: Extra motivált a társaság

A Paks elleni szombati bajnoki mérkőzés előtt csapatkapitányunk, Vágó Levente elmondta, nagyon hálásak a drukkerek eddigi támogatásáért, amit szeretnének meghálálni.

– Keményen dolgoztatok a héten is, hogyan hangoltatok a Paks elleni fontos meccsre?

– Próbáltunk természetesen a pozitívumokra fókuszálni. A Diósgyőr elleni második félidőben mutatott játék már ilyen volt, szeretnénk visszatérni arra az útra, ami jellemezte korábban is a csapatot. Ezért mindent megtettünk a héten is. A csapatszellem erős, ez a héten is megmutatkozott, nagyon összetartó volt a csapat a pályán és azon kívül is. A szakmai stáb felkészített minket, extra motivált a társaság, hiszen mindenki szeretne újra sikeres lenni.

– Mindig érdekes csatákat hoztak a Paks elleni találkozók tavaly is, most milyen ellenfélre és meccsre számítasz?

– Ismerjük Bognár György filozófiáját, biztosan a támadó focit fogják előnyben részesíteni. Tavaly a három mérkőzés mind kiegyenlített volt, ami az eredményekből is tökéletesen látszik. Jó meccsre számítok. Tisztában vagyunk vele, hogy az előző hónapban milyen jól teljesített a Paks, sőt, a védekezésük is nagyon sokat fejlődött. Kevés gólt kaptak, ami az általuk felvállalt nyílt játék mellett korábban kevésbé volt jellemző rájuk. A támadójátékuk ettől megmaradt ugyanolyan hatékonynak közben.

– A nehéz periódus ellenére a szurkolók minden meccsen pozitív szavakkal fogadtak titeket, folyamatosan kaptátok a bíztatást. Mit jelent ez számotokra?

– Óriási elismeréssel tartozunk, hogy ebben a helyzetben is folyamatosan azt kaptuk vissza, hogy ne adjuk fel, mert bíznak bennünk és jönni fog a siker, ők akkor is ott lesznek. Ebből nem kevés erőt lehet meríteni, amit szeretnénk viszonozni most már.  

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók