A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vágó Levente FIFA20-ban is profi

Március 15-én ért véget az idei első NGES (Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség) FIFA20 Esport Bajnokság. Ennek befejeztével került volna megrendezésre a legjobb teljesítményt nyújtó játékosok Szuperkupája, ami sajnos a koronavírus-járvány miatt elhalasztásra került. A KTE HUFBAU játékosa, Vágó Levente a eSport Szombathely friss igazolásaként a nyolcadik helyen végzett a tabellán. 

„November elején kezdődtek a selejtezők, kvalifikációk, szerencsére akadály nélkül bejutottam a top 32-be. Innen bekerültem a Playstation első osztályba, tehát a 2020-as FIFA bajnokság legjobb 16 játékosa közé. A tabella első nyolc helyezettje részvételt nyert a Szuperkupa Döntőbe, ahol offline mérkőzhetünk meg egymással Budapesten. Ide nyolcadikként sikerült bekerülnöm, azonban a koronavírus miatt a verseny elmaradt” – mondta a Lecke16 néven versenyző játékosunk.

Játékosunk számára ezzel együtt természetesen a nagypályás foci jelent továbbra is prioritást, de az biztos, hogy most több idő jut a gyakorlásra. A teljes cikk ITT olvasható!

 

 

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók