A CSAPAT ÉS A HONLAP TÁMOGATÓJA: HORVÁTH ÉPÍTŐMESTER ZRT.

Vágó Levente: Itt a lehetőség, hogy még többen legyünk

Csapatkapitányunk izgatottan várja már az Újpest elleni, vasárnap 14:00-kor kezdőd bajnokit, melyen először vezetheti ki a csapatot úgy a pályára, hogy már a városi oldalon is nézők vannak. Vágó Levente bízik benne, hogy most is rengeteg szurkoló bíztatja majd őket.

– Az Újpest ellen már úgy kell kivezetned a csapatot a pályára, hogy mindkét lelátón értetek szoríthatnak a kecskeméti drukkerek. Mit jelent ez neked és a csapatnak?

– Természetesen nagy dolog a klub életében, hogy ismét meg lehet nyitni a városi oldalt a nézők előtt. Ahogy figyeltem, a jegyek is szépen fogynak oda is, ez mutatja, milyen jó közönségünk van, és mennyire mellettünk vannak. Minket, játékosokat mindenképpen feldob, hogy még több néző előtt léphetünk pályára hazai környezetben. A 12. játékos a közönség, rengeteg energiát tudnak adni, ami a keményebb időszakokon is átlendít minket. A szurkolóknak azt üzenném, hogy ahogy eddig, úgy most is tartsanak velünk, hatalmas élmény volt a Ferencváros otthonában is azt látni, hogy milyen sokan kísérték el minket. Most itt a lehetőség hazai pályán, hogy még többen legyünk, mutassuk meg, hogy mekkora fociláz is van Kecskeméten!

– Milyen ellenfélre számítasz?

– Az Újpest nagyon jó csapat, a játékukat látva előrébb kellene elhelyezkedniük, jó focit játszanak. Kemény mérkőzésre számítok, biztos vagyok benne, hogy nagyon felkészültek belőlünk, ahogy persze mi is belőlük.

– Az Újpest ellen másik motiváló tényező is a szemetek előtt lebeghet, hiszen jó eredmény esetén egy éve bevehetetlen vár lenne a Széktói Stadion. Mi a hazai pálya titka?

– Hatalmas dolog lenne, ha egy éven keresztül bevehetetlen maradna a stadionunk, pláne annak tükrében, hogy tavaly az NB II-ben is azt tűztük ki célul, hogy maradjunk bent. Ehhez képest feljutottunk, és az NB I-ben sem változtattunk a céljainkon. Most ott tartunk, hogy lassan egy éve nem kaptunk ki Kecskeméten, ez nagyon hosszú idő, de rengeteget tettünk ezért. Ez az Újpest ellen sem fog változni, mindent meg akarunk tenni a jó eredményért. A hazai pálya erejét mindig saját közegünk, a saját stadionunk varázsa adja, mindenki ott szeret játszani a legjobban a saját szurkolói előtt. Ez esetünkben is így van.

Szerző: KTE/kecskemetite.hu

Média partnerek
Támogatók